Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ποινική δίωξη σε παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της για 8 κιλά κοκαΐνη

10/09/2021
58 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Βαρύτατη είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στο μοντέλο και του σύντροφο της που συνελήφθηκαν με 8 κιλά κοκαΐνης. Συγκεκριμένα, η εισαγγελία Πρωτοδικών τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα. Ακόμη, στον σύντροφο του μοντέλου ασκήθηκε δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι δυο κατηγορούμενοι μετά τη δίωξη οδηγήθηκαν σε ανακριτή.

Δήλωση δικηγόρου συντρόφου μοντέλου: Ο εντολέας μου είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες

Σε δήλωση του o δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου που συνελήφθη με τα 8 κιλά κοκαΐνης Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι ο εντολέας του είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και ότι στην υπόθεση δεν υπάρχει κανένας συνεργός του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή. Αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Πηγή lawandorder.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ