Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τηλεθέαση: H μεγάλη ανατροπή - Το MasterChef "τσίμπησε" τις Μέλισσες - Τι έκανε το Survivor

24/02/2021
33 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το αρχικά χλιαρό MasterChef αρχίζει να απειλεί τις Άγριες Μέλισσες. Δείτε πώς έκανε την ανατροπή στον πίνακα της τηλεθέασης.

Η μάχη της τηλεθέασης συνεχίζεται στην prime time, αν και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει στην πρώτη θέση με το Survivor να προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φέτος παίζει χωρίς ανταγωνισμό αφού καμία εκπομπή δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor.

Και ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα οι Άγριες Μέλισσες βρίσκονταν σταθερή στη δεύτερη θέση με το MasterChef στην τρίτη θέση χωρίς να τις απειλεί... χθες έγινε η ανατροπή.

Αν και αρχικά το MasterChef ξεκίνησε χλιαρά με νούμερα που πλησίαζαν το 20% στο δυναμικό κοινό, χθες βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τις Άγριες Μέλισσες τρίτες και καταϊδρωμένες...

Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef σκαρφάλωσε στο 26,4% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 στην τρίτη θέση με 24,8%.

Φυσικά, κανένα πρόγραμμα δεν μπόρεσε να απειλήσει το Survivor, που σκαρφάλωσε στο 36,9% στο δυναμικό κοινό και στο 33% στο γενικό σύνολο.

Οσο για τις Άγριες Μέλισσες πέτυχαν ποσοστό της τάξης του 24,8% στο γενικό σύνολο και 27,6% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε την τηλεθέαση αναλυτικά

Δυναμικό κοινό

SURVIVOR 36,9%

MASTERCHEF 26,4%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 24,8%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 23%

ΗΛΙΟΣ 15,6%


Γενικό σύνολο

SURVIVOR 33%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,6%

MASTERCHEF 21,2%

ΗΛΙΟΣ 19%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 16,8%thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ