Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Survivor: Ανησυχία για την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

11/01/2021
64 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Survivor 4 μετά την είδηση ότι το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο δεν αισθανόταν καλά και οι υπεύθυνοι της παραγωγής την μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Το γνωστό μοντέλο δεν αισθανόταν καλά και λίγο πριν ξεκινήσει το νέο αγώνισμα στον στίβο μάχης με έπαθλο φαγητό, η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Αφού αποσύρθηκε από το αγώνισμα πριν αυτό ξεκινήσει, Διάσημοι και Μαχητές μονομάχησαν, με τους Μαχητές να επικρατούν εύκολα με 10-2.

Λίγη σημασία είχε αυτό ωστόσο για τους Διασήμους που λίγο μετά ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάστασή της.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των Διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε αλλά δεν έδωσε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μετά τον στίβο μάχης, οι Διάσημοι συζήτησαν για την Κάτια Ταραμπάνκο και ευχήθηκαν να είναι καλά. Ωστόσο δεν έλειψε η... μουρμούρα από ορισμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έχασαν μία πολύ καλή παίκτρια, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς καθώς θεωρούν πως αυτό είναι δευτερεύον, με την Αννα Μαρία Βελλή και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην κρύβουν την ενόχλησή τους για τον Κοψιδά.

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/6988702/survivor-anisychia-gia-tin-ygeia-tis-katias-tarampanko-metaferthike-se-nosokomeio?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ