Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μητέρα ξανασυναντά τη νεκρή 7χρονη κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας

11/02/2020
36 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Κορέα τραβά για ακόμα μία φορά πάνω της τους προβολείς με ένα τηλεοπτικό σόου, το οποίο αναπόφευκτα διχάζει. Ο λόγος για το πρόγραμμα «Meeting You» που, μέσω εικονικής πραγματικότητας και προηγμένης τεχνολογίας, φέρνει σε επαφή τους καλεσμένους με άτομα της οικογένειάς τους που έχουν πεθάνει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ιστορία μιας μητέρας, η οποία έχασε το 2016 το 7χρονο κοριτσάκι της από άγνωστη ασθένεια. Στην εκπομπή, η μητέρα φορά την ειδική μάσκα και γάντια, τα οποία της δίνουν την δυνατότητα να κοιτάζουν το παιδί και να το αγγίζουν.


Η Nayeon πέθανε το 2016 σε ηλικία 7 ετών από άγνωστη ασθένεια


Η μητέρα μπαίνει σε έναν κήπο, όπου η κόρη της την περιμένει χαμογελώντας και φορώντας ένα μωβ φόρεμα. Πρόκειται για μια ψηφιακή ρέπλικα αυτής, η οποία όμως είναι αρκετή για να κάνει τη μάνα να λυγίσει…

Η κορεάτικη εταιρία παραγωγής Munhwa Broadcasting Corporation, αφιέρωσε πολλές ώρες για να σχηματίσει το πρόσωπο του παιδιού, καθώς και τη φωνή που έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματική.


Έτσι, όταν το μικρό κορίτσι βλέπει τη μάνα της λέει πού ήταν τόσο καιρό και αν την σκεφτόταν. «Όλη την ώρα» απαντά η μάνα και ραγίζει την καρδιά όσων παρακολουθούν την σοκαριστική στιγμή.

Στην αρχή η μάνα είναι διστακτική στο να την κρατήσει, όμως η μικρή επιμένει. Τόσο η γυναίκα όσο και όσοι παρακολουθούν ξεσπούν σε κλάματα. «Μαμά το βλέπεις ότι δεν πονάω πια, έτσι;», της λέει το παιδί.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

https://www.infokids.gr/mitera-ksanasynanta-ti-nekri-7xroni-kor/ 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ