Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νιγηρία: Μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε από δασκάλους, με την έγκριση του πατέρα της, γιατί κατανάλωσε αλκοόλ [βίντεο]

13/10/2021
102 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ενα νεαρό κορίτσι ξυλοκοπήθηκε άγρια από δασκάλους στη Νιγηρία επειδή κατανάλωσε αλκοόλ.

Εικόνες άλλων εποχών αναβίωσαν στη Νιγηρία, όπου μπροστά στα μάτια του πατέρα της ένα κορίτσι μαστιγώνεται από τέσσερις δασκάλους της. Το ατόπημα του κοριτσιού ήταν ότι κατανάλωσε αλκοόλ με συμμαθητές της σε γενέθλιο πάρτι. Όταν ο πατέρας της είδε σε βίντεο την κόρη του να καταναλώνει αλκοόλ, ζήτησε ο ίδιος από το σχολείο της την παραδειγματική τιμωρία της.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", o πατέρας της ήταν αυτός που ζήτησε από τους υπεύθυνους του ισλαμικού σχολείου όπου φοιτά η μαθήτρια να μαστιγώσουν το παιδί του, με τον ίδιο να είναι θεατής.

Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στο Twitter τραβήχτηκε στον προαύλιο χώρο του ισλαμικού σχολείου και δείχνει την κοπέλα να γονατίζει ενώ την χτυπούν τέσσερις άντρες με μαστίγια. Την ώρα που οι δάσκαλοι μαστιγώνουν με όλη τους τη δύναμη την μαθήτρια που προσπαθεί να προστατευτεί από τις βουρδουλιές σηκώνοντας τα χέρια της, το χιτζάμπ που φοράει της πέφτει αποκαλύπτοντας το κεφάλι της

Ο πατέρας του κοριτσιού παραδέχτηκε στο BBC ότι ενέκρινε το μαστίγωμα, καθώς αναστατώθηκε.

"Ενημέρωσα το σχολείο για το περιστατικό και προσωπικά τους ζήτησα να την τιμωρήσουν έτσι όπως έπρεπε και επέμεινα ότι πρέπει να είμαι παρών όταν το έκαναν", είπε ψύχραιμος ο πατέρας του κοριτσιού.

Πάντως, τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο διευθυντής του σχολείου στην πολιτεία Κουάρα της Νιγηρίας έχει τεθεί σε αναστολή ενώ οι μαθητές που βασανίστηκαν έχουν λάβει ιατρική περίθαλψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/10/11/6725353291374901494/640x360_MP4_6725353291374901494.mp4



https://www.thetoc.gr





 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 13/10 - 16:11
Παλιός δάσκαλος
Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ