Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πόσα views χρειάζονται για να γίνει κάποιος "επαγγελματίας" στο Youtube

01/02/2022
264 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ερευνα αποκαλύπτει τις προβολές που απαιτείται να έχουν οι πολίτες σε 44 ευρωπαϊκές χώρες ώστε να κερδίσουν το ίδιο ποσό με τον καθαρό μέσο ετήσιο εισόδημα στην χώρα τους. Τα στοιχεία για Ελλάδα.

Οι μέρες που οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι πρέπει να βασίζονται σε μια μισθωτή εργασία για να βγάλουν τα προς το ζην, έχουν περάσει προ πολλού. Το Διαδίκτυο έχει διευρύνει κατά πολύ τις δυνατότητες και μια από τις «καριέρες» που εξετάζουν πλέον πολλοί νέοι είναι να γίνουν YouTuber πλήρους απασχόλησης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Reboot Online Marketing χρησιμοποίησε δεδομένα από το lickd.co για να καθορίσει πόσες προβολές YouTube θα χρειάζονταν οι πολίτες σε 44 ευρωπαϊκές χώρες για να κερδίσουν το ίδιο ποσό με τον καθαρό μέσο ετήσιο εισόδημα στην χώρα τους, εάν σκέφτονταν να παραιτηθούν από τη δουλειά τους.  

Μερικά από τα κυριότερα σημεία της έρευνας περιλαμβάνουν:

  • Οι Έλληνες που φιλοδοξούν να γίνουν YouTubers πλήρους απασχόλησης θα χρειάζονταν 3.812.799 προβολές για να ισοφαρίσουν τον μέσο καθαρό ετήσιο μισθό των 13.392 ευρώ στη χώρα τους
  • Το Λιχτενστάιν (16.692.251), η Ελβετία (15.421.983), το Λουξεμβούργο (12.204.612) και η Δανία (12.174.375) είναι οι ευρωπαϊκές χώρες όπου οι εκκολαπτόμενοι YouTubers θα πρέπει να ξεπεράσουν τις 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για να συγκεντρώσουν εισόδημα αντίστοιχο του μέσου ετήσου μισθού στη χώρα τους.  το ίδιο έτος εισοδήματός τους.

Ενδιαφέρον είναι ακόμη ότι υπάρχουν κατά μέσο όρο 85.500 αναζητήσεις το μήνα στο Google για το "Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube" ενώ υπάρχουν κατά μέσο όρο 34.600 αναζητήσεις Google σε όλο τον κόσμο το μήνα για το "πώς να δημιουργήσετε έσοδα από βίντεο YouTube"


euro2day.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ