Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σοκ στην Ιταλία: Πρώην πορνοστάρ σκότωσε τον 2χρονο γιο της για να εκδικηθεί τον πατέρα - Άφησε το πτώμα σε σούπερ μάρκετ

05/10/2021
287 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σοκ στην κοινή γνώμη της Ιταλίας καθώς μια πρώην πορνοστάρ από την Ουγγαρία μαχαίρωσε θανάσιμα τον 2χρονο γιο της, και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα του πάνω στον πάγκο ενός ταμείου σε σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 44χρονη Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς μπήκε σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στο Città della Pieve -μια κοινότητα στην κεντρική περιοχή της Ούμπρια- και φώναζε για βοήθεια την ίδια στιγμή που άφηνε το νεκρό σώμα του γιου της Άλεξ στον πάγκο, σοκάροντας εργαζόμενους και πελάτες. 

Το μικρό παιδί είχε μαχαιρωθεί εννέα φορές στο στήθος και το λαιμό του, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση. Το μπλουζάκι του γεμάτιο αίμα  αίμα και το επίσηςε ματωμένο πουλόβερ της μητέρας ανακαλύφθηκαν αργότερα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι κακομεταχειριζόταν τον γιο της μια μέρα πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το φρικτό έγκλημα ήταν η εκδίκηση εναντίον του πατέρα του μικρού Άλεξ, Νόρμπερτ Γιουχάζ, με τον οποίο είχε χωρίσει και είχαν εμπλακεί σε μια άσχημη διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.  

Έστειλε στον πατέρα φωτογραφία με τον νεκρό γιο του

Φρίκη προκαλεί και το γεγονός ότι ο πατέρας ειδοποίησε τις αρχές στην Ουγγαρία όπου ζει, αφού μια εικόνα με τον νεκρό γιο του στάλθηκε στο κινητό του από την 44χρονη μέσω WhatsApp, λίγο πριν η γυναίκα μεταφέρει το παιδί στο κατάστημα.

Η Μπραντάκς συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο αφού βρέθηκε και το μαχαίρι στην τσάντα της. "Δεν σκότωσα τον γιο μου", είπε η 44χρονη στην αστυνομία, ωστόσο έδωσε τρεις αντιφατικές καταθέσεις για τα τραγικά γεγονότα. 

https://www.thetoc.gr/diethni/article/sok-stin-italia-proin-pornostar-skotose-ton-2xrono-gio-tis-gia-na-ekdikithei-ton-patera---afise-to-ptoma-se-souper-market/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 05/10 - 23:27
Έγκλημα
Αυτή η μητέρα τέρας αξίζει να ζει;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ