Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τραγωδία στην Τουρκία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Νεκρός ο διοικητής του 8ου Σώματος και 9 στρατιώτες

05/03/2021
236 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Ερντογάν μίλησε στο τηλέφωνο με τον γιο το Οσμάν Ερμπάς και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Δέκα Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν μετά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου, όπου επέβαιναν, στη νοτιοανατολική Τουρκία, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της χώρας, κάνοντας λόγο για ένα "δυστύχημα".

Νεκρός ο διοικητής του 8ου Σώματος

"Με λύπη ανακοινώνω ότι ο Διοικητής του 8ου Σώματος, Οσμάν Ερμπάς. μαρτύρησε με εννέα ακόμη ήρωές μας", έγραψε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελίμ μεταδίδει η Milliyet.

"Εύχομαι έλεος από τον Αλλάχ στους ήρωές μας που μαρτύρησαν σε αυτό το οδυνηρό περιστατικό που πνίγει το έθνος μας σε πόνο και θλίψη. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες με ενότητα και αδελφότητα. Εύχομαι επίσης στον επικεφαλής του τουρκικού έθνους, τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, στις οικογένειες των μαρτύρων μας και όλων μας. Το αίτημα είναι να αυξήσουμε την υπομονή και την αντοχή μας, να προστατεύσουμε το έθνος και τις δυνάμεις ασφαλείας μας από τέτοιες καταστροφές", ανέφερε ο Μπαχτσελί.


Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στο τηλέφωνο με τον γιο το Οσμάν Ερμπάς και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Tο ελικόπτερο συνετρίβη στην περιοχή του Μπιτλίς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου σε ένα δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας πως το ελικόπτερο συνετρίβη στην περιοχή του Μπιτλίς. Ειδικότερα, το ελικόπτερο, ένα Cougar που έχει κατασκευαστεί από την Airbus, απογειώθηκε από την πόλη Μπινγκιόλ με προορισμό το Τατβάν, στις 12.55 ώρα Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ξεκίνησαν όταν χάθηκε η επαφή με αυτό στις 13.25 ώρα Ελλάδας.

Σε δυστύχημα οφείλεται η συντριβή

Στην ανακοίνωση περιγράφεται ότι πρόκειται για δυστύχημα, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το υπουργείο, που δεν αναφέρει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας τους.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο της συντριβής, αφότου ανέπτυξαν ντρόουν, ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ