Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φρίκη: Πατέρας αποκεφάλισε δύο από τα παιδιά του και ανάγκασε τα αδέρφια τους να βλέπουν

10/12/2020
186 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικτό έγκλημα ενός πατέρα στο Λανκάστερ της Πενσιλβάνια, ο οποίος αποκεφάλισε δύο από τα παιδιά τους και ανάγκασε τα αδέρφια τους να βλέπουν τις σορούς τους για μέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 34χρονος Μόρις Τζούελ Τέιλορ αποκεφάλισε τα δύο του παιδιά και ανάγκασε τα νεότερα αδέρφια τους να βλέπουν τις αποκεφαλισμένες σορούς για πέντε ημέρες.

Ο δράστης του ασύλληπτου αυτού εγκλήματος σκότωσε τον 12χρονο γιο του Μόρις Τέιλορ Τζούνιορ και τη 13χρονη κόρη του, Μάλακα ενώ κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο γιων του 8 και 9 ετών.

 Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατέρας αποκεφάλισε τα δύο του παιδιά στις 29 Νοεμβρίου και ανάγκασε τα δύο μικρότερα παιδιά του να μείνουν στα δωμάτιά τους για αρκετές ημέρες χωρίς φαγητό.

Ο Τέιλορ εργαζόταν σε ένα κέντρο φυσικοθεραπείας στη Σάντα Μόνικα ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας παρέδιδε μαθήματα γυμναστικής μέσω Zoom. Κάποιοι από τους πελάτες του επικοινώνησαν με τις Αρχές καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν για το προγραμματισμένο ραντεβού τους και έτσι η αστυνομία ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

reader.gr

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: CBS Los Angeles


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ