Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απίστευτο βίντεο: Βγάζουν ζωντανό αλιγάτορα μέσα από σώμα πύθωνα

10/11/2022
295 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Όταν άνοιξαν το σώμα ενός βιρμανικού πύθωνα βρήκαν μέσα έναν αλιγάτορα 1,5 μέτρο (Σκληρές εικόνες).

Έκπληκτοι έμειναν κάτοικοι της Φλόριντα των ΗΠΑ που σκότωσαν έναν βιρμανικό πύθωνα. Όταν άνοιξαν το σώμα του τεράστιου φιδιού βρήκαν μέσα σε αυτό έναν ολόκληρο αλιγάτορα μήκους 1,5 μέτρου.

Ο βιρμανικός πύθωνας είχε μήκος 5,5 μέτρα και εντοπίστηκε στη Φλόριντα. Πριν τον βρουν και τον θανατώσουν, το τεράστιο φίδι είχε καταπιεί έναν ολόκληρο αλιγάτορα. Η ομάδα που ανέλαβε να ανοίξει το σώμα του φιδιού βρήκε άθικτο τον αλιγάτορα μέσα στο κουφάρι του.

Το βίντεο ανέβηκε σε λογαριασμό στο Instagram από την επιστήμονα Rosie K Moore και πολλοί ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για την θανάτωση του φιδιού.

Η Moore ωστόσο, εξήγησε τους λόγους που οι βιρμανικοί πύθωνες της Φλόριντα πρέπει να θανατώνονται νόμιμα, καθώς αποτελούν απειλή για την τοπική άγρια ζωή της φύσης.

Εξήγησε επίσης ότι η νεκροψία έγινε για να προσδιοριστεί ο αντίκτυπος που έχουν τα επεμβατικά φίδια στο τοπικό οικοσύστημα και η κατάποση ολόκληρου ενός αλιγάτορα σίγουρα μετράει ως αντίκτυπο.

Ο βιρμανικός πύθωνας, ένα από τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο, είναι γνωστός για τον τρόπο που πιάνει και τρώει την λεία του. Αυτό το φίδι χρησιμοποιεί τα κοφτερά, στραμμένα προς τα πίσω, δόντια του για να πιάσει το θήραμά του.

Στην συνέχεια τυλίγει το σώμα του γύρω από το ζώο, σφίγγοντάς το λίγο πιο σφιχτά σε κάθε εκπνοή, μέχρι να πνιγεί. Οι ελαστικοί σύνδεσμοι στα σαγόνια τους, τους επιτρέπουν να καταπίνουν ζώα έως και πέντε φορές μεγαλύτερα από το κεφάλι τους.

gazzetta.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ζούγκλα
Ζούγκλα 10/11 - 21:06
Πολιτική
Ο ένας ψεύτης και άπληστος πολιτικός κατάπιε τον άλλο. Η αχορταγια του πύθωνα πολιτικού και η επιθετικότητα του πολιτικού αλιγάτορα όλα σε μια φωτογραφία της πολιτικής ζούγκλας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ