Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ένοπλοι κατέλαβαν ελληνόκτητο πλοίο στον Περσικό Κόλπο - Συνέλαβαν 25 ναυτικούς

28/05/2022
63 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το πλήρωμα στο ένα τάνκερ είναι 25 ατόμων εκ των οποίων οι δύο είναι Έλληνες ενώ το υπουργείο Εξωτερικών με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είναι σε ανοιχτή γραμμή για να συντονίσουν τις κινήσεις τους

Eπιδρομή Ενόπλων σε δύο ελληνικά πλοία τάνκερ στον Περσικό κόλπο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για εμπορικά πλοία με ελληνική σημαία και τα οποία βρίσκονται στον Περσικό κόλπο στα διεθνή ύδατα, όταν δέχθηκαν επιθέσεις από ένοπλους οι οποίοι και κατάφεραν να καταλάβουν τα πλοία.

Στο ένα πλοίο, το πλήρωμα είναι 25 ατόμων εκ των οποίων οι δύο είναι Έλληνες ενώ το υπουργείο Εξωτερικών με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είναι σε ανοιχτή γραμμή αυτή την ώρα προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι αναμένεται να γίνει διάβημα από το υπουργείο εξωτερικών ενώ οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι θα μπορούσε να είναι αντίποινα στο ρωσικό πλοίο το οποίο μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο και το οποίο κατασχέθηκε σήμερα στην Κάρυστο ενώ ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερο πλοίο το οποίο αντιμετωπίζει στην περιοχή το ίδιο πρόβλημα.


reader.gr

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ