Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ι. Μασκ: Μέσα σε 13 μήνες έχασε πάνω από 200 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg

01/01/2023
56 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι η περιουσία του Μασκ μειώθηκε κατά 208 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί στο ετήσιο ΑΕΠ της Ελλάδας

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Ίλον Μασκ, είναι πλέον το πρόσωπο που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη απώλεια περιουσίας στη σύγχρονη ιστορία, αφού τους τελευταίους 13 μήνες η καθαρή του αξία έχει χάσει περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια


Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι η περιουσία του Μασκ μειώθηκε κατά 208 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί στο ετήσιο ΑΕΠ της Ελλάδας.

Το ποσό αυτό είναι, επίσης, υψηλότερο από τη συνολική καθαρή αξία του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, του διευθύνοντος συμβούλου της LVMH, Bernard Arnault.

Ο νυν ιδιοκτήτης του Twitter, μεταξύ άλλων εταιρειών, είχε την πρώτη θέση στον δείκτη Bloomberg Billionaires Index, με καθαρή αξία που ανερχόταν σε 338 δισεκατομμύρια και τώρα είναι 132 δισεκατομμύρια.

Η αγορά του Twitter και οι αντιπαραθέσεις όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν ο παράγοντας που οδήγησε στην πτώση της περιουσίας του Μασκ, αλλά η βουτιά της μετοχής της Tesla τον τελευταίο χρόνο.

«Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για την τρέλα στο χρηματιστήριο», είπε πρόσφατα ο Μασκ στο προσωπικό της Tesla. «Καθώς επιδεικνύουμε συνεχείς εξαιρετικές επιδόσεις, η αγορά θα το αναγνωρίσει αυτό».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μασκ ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter μόλις βρει κάποιον κατάλληλο για τη θέση, μετά από δημοσκόπηση στον εν λόγω ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που ρωτούσε τους χρήστες αν θα έπρεπε να παραιτηθεί από επικεφαλής του.

Με τα αποτελέσματα της κατάρρευσης της Tesla και της διαμάχης που τον συνοδεύει στο Twitter εδώ και μήνες, ο Μασκ καλείται να βρει κάποιον να αναλάβει το κοινωνικό δίκτυο, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στις άλλες επιχειρήσεις του και να προσπαθήσει να ανακτήσει κάποια από αυτά που ήδη έχει χάσει.


imerisia.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Αναγνώστης
Αναγνώστης 02/01 - 14:12
Κοινωνία
Αλήθεια αναρωτηθηκατε πως πλουτίζουν αυτοί τόσο εύκολα και γρήγορα; Νομίζετε ότι μόνο με τη νόμιμη δουλειά βιτρίνας ;;για σκεφτείτε . Κάτω από το τραπέζι εμπόριο ναρκωτικών όπλων ανθρωπίνων οργάνων γυναικών παιδιών και μεταφορές παράνομες με ιδιωτικά γιώτ και αεροπλάνα; Εσείς εκατό ζωές να δουλεύετε θα πιάσετε τόσο βρώμικο χρήμα;;
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; 02/01 - 13:11
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
AYTA TA KANOYN OI KOMMOYNIΣTEΣ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
Δικαιοσύνη
Δικαιοσύνη 02/01 - 09:04
Κοινωνία
Ο κακομοίρης άντε να του κάνουμε έρανο μην τυχόν και πεινάσει. Όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που υπέρ πλουτίζουν σε βάρος του κόσμου έπρεπε να τους τα παίρνουν και να τα μοιράζουν σε άστεγους και σε φτωχές χώρες. Να βάλουν ένα όριο πλουτισμού . Όχι οι πλούσιοι με τα πολλά να είναι λίγοι και οι πολλοί να είναι φτωχοί με τα λίγα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ