Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιταλία: Ιερέας έκανε λειτουργία μέσα στη θάλασσα - Μετέτρεψε στρώμα σε Αγία Τράπεζα

28/07/2022
51 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σάλος έχει προκληθείσ την Ιταλία με έναν ιερέα που αποφάσισε να πάει κοντά στους πιστούς εκεί που βρίσκονται αυτή την εποχή, δηλαδή στις παραλίες. Ο 36χρονος Ματία Μπερνασκόνι έκανε τη λειτουργία μέσα στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας ένα φουσκωτό στρώμα ως Αγία Τράπεζα, κάτι που προκαλεί πλήθος αντιδράσεων: από χιουμοριστικά σχόλια μέχρι κατηγορίες ότι έχει διαπράξει βλασφημία.

Οι ιταλικές αρχές διαξάγουν έρευνα ενώ και η αρχιεπισκοπή του Μιλάνου, στην οποία υπάγεται ο εν λόγω ιερέας, διεξάγει εσωτερική έρευνα.

Είχε ενημερώσει ότι θα έκανε λειτουργία σε παραλία αλλά όχι και μέσα στη θάλασσα

Ο ιερέας είχε ενημερώσει ότι θα έκανε την κυριακάτικη λειτουργία του της περασμένης Κυριακής στην παραλία Κροτόνε στη νότια Ιταλία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε μια εβδομαδιαία καλοκαιρινή κατασκήνωση για μαθητές Γυμνασίου που την διοργανώνει η οργάνωση Libera, που αναπτύσσει δράση κατά της μαφίας.

Ο πατέρας Μπερνασκόνι είπε πως δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι βλάσφημο, αλλά καθώς δεν έβρισκε σκιά, δέχθηκε την πρόταση μιας οικογένειας να χρησιμοποιήσει το φουσκωτό τους στρώμα.

Έτσι, μπήκε στη θάλασσα με το μαγιό του και χωρίς μπλούζα και έκανε τη λειτουργία με τους πιστούς να παρακολουθούν και αυτοί με τα μαγιό τους μέσα στο νερό. 

Η τοπική Αρχιεπισκοπή του Κροτόνε - Σάντα Σεβερίνα έκανε έκκληση για "κοσμιότητα και σεβασμό κατά την τέλεση της λειτουργίας".


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ