Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Κώος ομογενής Ανδρέας Καρπούζης με τον Δήμαρχο Αθηναίων στη Βοστώνη

26/04/2022
264 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συναντήθηκαν στα πλαίσια του Μαραθωνίου και την επανέναρξη απευθείας πτήσεων

Την Μεγάλη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός μαραθώνιος της Βοστώνης μετά από απουσία δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας. Στις εορταστικές εκδηλώσεις που προηγούνται του μαραθωνίου όπου τιμάται η γεννήτρα του αγώνα η Ελλάδα, συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά ο Κώος ομογενής Ανδρέας Καρπούζης με την οικογένειά του. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μποκογιάννη ο οποίος βρέθηκε στην αμερικανική πόλη για να παραδώσει τα στεφάνια ελιάς από το Μαραθώνα στους νικητές του μαραθωνίου, αλλά και να ανακοινώσει την επανέναρξη των απευθείας αεροπορικών πτήσεων μεταξύ Βοστώνης – Αθήνας μετά από 25 χρόνια. 

Να σημειωθεί ότι επί σειρά ετών ο κ. Καρπούζης συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δράσεις που αφορούν τον Μαραθώνιο όπου τιμάτε η Ελλάδα αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν την ελληνική ομογένεια.  

Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας κλιματισμού, ψύξης και επαγγελματικού εξοπλισμού για μία σειρά από πολιτείες με την επωνυμία KCRInc.  

Η είδηση πάντως της επιστροφής των απευθείας πτήσεων από τη Βοστώνη για την Αθήνα είναι πολύ σημαντική για την φετινή τουριστική περίοδο καθώς δίνει την δυνατότητα τόσο σε ομογενείς όσο και σε Αμερικανούς να έρθουν ξεκούραστα για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ