Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πριγκόζιν: Νέο βίντεο τον "εμφανίζει" στην Αφρική να μιλά για την... ασφάλειά του

31/08/2023
108 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένα πρόσφατο βίντεο του Ρώσου ιδρυτή της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα την περασμένη εβδομάδα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε σε κανάλι στο Telegram που συνδέεται με τη μισθοφορική οργάνωση της Wagner, ο πρώην επικεφαλής της φέρεται να μιλά μέσα από ένα αυτοκίνητο εν κινήσει από την Αφρική όπου βρίσκεται, λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του.

"Για όσους συζητούν αν είμαι ζωντανός ή όχι, πώς τα πάω - αυτή τη στιγμή είναι Σαββατοκύριακο, δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2023, είμαι στην Αφρική", φέρεται να λέει ο Πριγκόζιν σύμφωνα με το Reuters, στο σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το κανάλι Grey Zone Telegram.

"Οπότε για τους ανθρώπους που θέλουν να συζητούν για την εξόντωσή μου ή για την ιδιωτική μου ζωή, για το πόσα κερδίζω ή οτιδήποτε άλλο - όλα είναι εντάξει", προσθέτει κουνώντας το χέρι του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακόμα επαληθευθεί η τοποθεσία, η ημερομηνία ή η αυθεντικότητα του βίντεο.

Τα ρούχα παραλλαγής και το καπέλο του Πριγκόζιν, καθώς και το ρολόι στο δεξί του χέρι, φαίνεται να ταιριάζουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με την εμφάνισή του σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου, το οποίο επίσης ισχυρίστηκε ότι είχε γυριστεί στην Αφρική.

Η αναφορά του στο "Σαββατοκύριακο" υπονοούσε ότι το τελευταίο αυτό βίντεο πρέπει να είχε γυριστεί στις 19 ή 20 Αυγούστου, μόλις τρεις ή τέσσερις ημέρες προτού ο ίδιος και άλλα κορυφαία στελέχη και σωματοφύλακες της Wagner σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα βόρεια της Μόσχας, στις 23 Αυγούστου.

Αν η αυθεντικότητά του επαληθευθεί, πρόκειται για το τελευταίο βίντεο με τον πρώην επικεφαλής της Wagner.

Τα σχόλια που διατυπώνει στο βίντεο δείχνουν ότι ο Πριγκόζιν είχε συναίσθηση ότι κινδύνευε η ζωή του.

Οι δυνάμεις της Wagner πολέμησαν για την Ρωσία στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά ο ίδιος επέκρινε έντονα το κατεστημένο της ρωσικής Άμυνας και ηγήθηκε μιας αποτυχημένης ανταρσίας στα τέλη Ιουνίου.

Το Κρεμλίνο απέρριψε ως «απόλυτο ψέμα» τον ισχυρισμό ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε τον θάνατο του Πριγκόζιν για εκδίκηση, αλλά διευκρίνισε ότι η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα εξετάσει και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Ο Πριγκόζιν κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Ποροκόφκογε στην γενέτειρά του Αγία Πετρούπολη την Τρίτη.


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ