Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΣΙΦΤΣΙΔΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ...

04/10/2020
1311 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ξεπέρασε τον εαυτό του αλλά και τις προσδοκίες των δικών του ανθρώπων που τον πίστεψαν από την αρχή.  

Σ’ ένα δύσκολο και επίπονο εγχείρημα η δύναμη και η θέληση του ανθρώπου ξεπερνάει κάθε δυσκολία.  

Ο Θεολόγος Τσιφτσίδης κατάφερε μέσα σε 24 ώρες και ποδηλάτησε πάνω από 650 χλμ. και πάει ολοταχώς για ρεκόρ γκίνες (μετά το πόρισμα της επιτροπής, για να αποφανθεί για το αποτέλεσμα).  

Σκληρή δουλειά καθημερινή προπόνηση, προγραμματισμός, μεθοδικότητα και μυαλό… βασικές προϋποθέσεις για μια δύσκολη ποδηλατική διαδρομή.   

Αθλητής με χαμηλό προφίλ και λίγα λόγια σε κάθε δήλωση του, «πάμε να το χαρούμε, πάμε όλοι μαζί να ξεχαστούμε από τα προβλήματα» τόνιζε ο Θεολόγος λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη στην πλατεία Ελευθερίας. 

Σε όλη αυτή την επιτυχία, σε αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ, πρωταγωνιστής είναι ο αθλητής, ένας σύγχρονος «μικρός ήρωας».  

Κατάφερε για ένα 24ωρο να τον παρακολουθούν και να τον χειροκροτούν σε κάθε πέρασμα από γειτονιές, χωριά και οικισμούς της Κω.  

Πέτυχε τον στόχο του, έδωσε κίνητρο στα μικρά παιδιά που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.  

Δίδαξε την πειθαρχία, ξεπέρασε την μιζέρια και πέρασε το δικό του μήνυμα…  

Σ’  ένα μικρό ακριτικό νησί, ο κάθε νέος μπορεί να βρει διέξοδο, μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται και να μην εγκαταλείψει τον τόπο που μεγάλωσε. 

 Μικροί και μεγάλοι θα αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το ποδήλατο  και μέσα από τις την όμορφη διαδρομή του Θεολόγου θα γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι με τις εικόνες που θα «ταξιδέψουν», τον ευλογημένο τόπο μας. 

Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξαν οι αφανείς ήρωες που δεν έλειψαν στιγμή από δίπλα 

του, η Μαρία, ο Χρήστος, ο Μανώλης, ο Κώστας, ο Στράτος, ο προπονητής του, οι συναθλητές, οι φίλοι του και φυσικά η οικογένεια του.  

Θεολόγε μας συγκίνησες με την υπερπροσπάθεια σου, να είσαι υγιής, θα χαρούμε να σε δούμε το 2021 να τερματίζεις σε μία ακόμη ποδηλατική διαδρομή… 

ΥΓ1:Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, σας αξίζουν πολλά μπράβο. 

ΥΓ2: Συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες που στήριξαν τον αγώνα και τον ΔΟΠΑΒΣ,  που ενέταξε την διοργάνωση υπό την αιγίδα του.  

ΥΓ 3: Για την ιστορία… ο Θεολόγος Τσιφτσίδης κάλυψε με το ποδήλατο του περισσότερα από 600χλμ. σε 24ώρες. Ξεκίνησε το «πετάλι» στις 3 Οκτωβρίου στις 18.30μ.μ. και τερμάτισε στις 4 Οκτωβρίου στις 18.30μ.μ


Kαλλιόπη Δανελλάκη



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Μαρία
Μαρία 05/10 - 16:30
Στο παραπάνω σχόλιο
Στο παραπάνω σχόλιο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/10 - 16:26
Προς Μανό
1ον έχει ποδήλατο χρονομέτρου όχι κούρσας δρόμου (αν είσαι γνώστης της ποδηλασίας θα γνώριζες ότι έχει τεράστια διαφορά ) 2ον είναι έξω σε πίστα κυκλική circuit και κολλημένος σε ένα μέρος να κάνει κύκλους Και δεν έχει μικτή διαδρομή δηλαδή ανηφόρες , κατηφόρες ,αλλαγές τον καιρικών φαινομένων από μέρος σε μέρος και δεν έχει αλλά οχήματα η κόσμος η ζώα ή άλλες παρεμβολές !!! Σωστή Ενημέρωση το παν !
ΜΑΝΟΣ
ΜΑΝΟΣ 04/10 - 21:38
ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ;
ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 915km. ΠΟΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΠΗΓΗ: https://ultracycling.com/ralph-diseviscourt-24-hour-outdoor-track-record-attempt-july-11-12-2020/

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ