Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δυναμικές προπονήσεις για τους μικρούς αθλητές του τμήματος TAE KWON DO του ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ

19/01/2022
164 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με προπονήσεις επί καθημερινής βάσης και συνεπή παρουσία των νεαρών μαχητών και μαχητριών, συνεχίζεται η δραστηριότητα των τμημάτων Tae kwon Do του ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ.

 Με συμπληρωμένα δεκαέξι χρόνια από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της σχολής στο Ζηπάρι τα βήματα προόδου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κύριος Βασίλης Κώστογλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης έχει ως κύριο μέλημα του οι μικροί μαχητές του να γνωρίσουν τη μαγεία της πολεμικής τέχνης, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους και το μάθημα να είναι αποδοτικό.

Τα παιδιά γίνονται ενεργητικά άτομα και δυναμικές προσωπικότητες, αυτός είναι ο προφανής λόγος που τα παιδιά πρέπει να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες . Κινούνται και εκτονώνουν την ενέργειά τους . Σε μια χώρα που η παχυσαρκία από τις νεαρές ηλικίες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα , οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν μια διέξοδο και βοηθούν το παιδί να γυμναστεί απολαμβάνοντας αυτό που κάνει και παραμένοντας έτσι υγιές .

Μαθαίνουν στην αυτοσυγκέντρωση και την ηρεμία. Αποκτούν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοσεβασμό. Μαθαίνουν να συνδέουν το μυαλό με το σώμα. Μαθαίνουν να αναπνέουν.

Εν κατακλείδι όλα τα παιδιά μπορούν και έχουν οφέλη από την συμμετοχή τους στις πολεμικές τέχνες.Στέργος Χατζηστέργος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ