Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΑΕ ΚΩΣ μετά από 20 χρόνια, επιστρέφει στην έδρα της, το Παλαιό "ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ "

22/01/2022
136 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η ΑΕ ΚΩΣ μετά από 20 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην έδρα της το Παλαιό Γήπεδο "ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ "


Το Σάββατο στις 12:30 θα διεξαχθεί στο Παλαιό Γήπεδο "ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ " το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ ΚΩΣ και της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ. 


Οι διοικούντες της Κωακής ομάδας, απέστειλαν έγγραφο με το οποίο ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, να τους παραχωρηθεί το Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ προκειμένου να αγωνιστούν εκεί.


Με δεδομένη την επερχόμενη κακοκαιρία, η οποία θα καταστούσε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ με αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα που θα αγωνιζόταν και η άλλη μας ομάδα,  ο ΑΟ ΠΥΛΊΟΥ ΚΩ, σε ένα επίσης ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον,  θα έβρισκε ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης και φυσικά  ως αναπόφευκτο  επακόλουθο την τεράστια επιβάρυνση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

 

Οι μεγάλες μορφές του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ο Γρηγόρης Μπλέτσας, ο Ηλίας Στεργαλάς και ο Γιάννης Αλεξούδης αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό γήπεδο στο οποίο έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα του ποδοσφαίρου χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους Κώους φιλάθλους.


Οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τονίζουν, το ποσό σημαντικό είναι για όλες τις ομάδες της Κω, να αγωνίζονται σε νέα σύγχρονα γήπεδα συγκρίνοντας παράλληλα την εποχή που  έπαιζαν σε χωμάτινα και εντελώς ακατάλληλα γήπεδα ποδοσφαίρου στα οποία ο τραυματισμός ήταν εκ προοιμίου δεδομένος.ρεπορταζ: Στέργος Χατζηστέργου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ