Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κλείνουν τα 4 πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του ChampionsLeague

09/03/2021
90 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

• Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr και οι 4 αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

ΤοChampionsLeagueεπιστρέφει με 4 παιχνίδια στα οποία θα κριθεί η πρόκριση για την προημιτελική φάση.


Το σημερινό πρόγραμμα (22:00) περιλαμβάνει τα ματςΓιουβέντους-ΠόρτοκαιΝτόρτμουντ-Σεβίλλη.Ανοιχτή είναι η πρόκριση στο πρώτο ζευγάρι μετά την επικράτηση με 2-1 της Πόρτο στην πρώτη αναμέτρησή τους στο «Ντραγκάο». Η Ντόρτμουντ απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 2-3 στη Σεβίλλη.


Στη Βουδαπέστη και η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Λειψία


Αύριο (22:00) θα γίνουν οι αγώνεςΛίβερπουλ-ΛειψίακαιΠαρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.Σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βουδαπέστη, θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Λειψία. Στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε στο ίδιο γήπεδο, η Λίβερπουλ επικράτησε με 0-2. Η πρόκριση φαίνεται ότι έχει κριθεί στο άλλο αυριανό ζευγάρι, μετά τη νίκη με 1-4 της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στους 4 αγώνες του ChampionsLeague στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους και το «MoneyBack» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Ολυμπιακός-Άρσεναλ με περισσότερες από 400 επιλογές


Την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του EuropaLeague, με τα βλέμματα στραμμένα, στο Καραϊσκάκη για τη μάχη τουΟλυμπιακού με την Άρσεναλ,η οποία θα ξεκινήσει στις 22:00. Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει τοPamestoixima.grγια τον αγώναΟλυμπιακός-Άρσεναλ.

Μεγάλο ματς θα γίνει και στο ΟldTrafford, στις 19:55, ανάμεσαστη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μίλαν.Τo Pamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και το «MoneyBack» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Πολλαπλά σκορ και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις


Καθημερινά θα βρείτε στοPamestoixima.grτριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται ταπολλαπλά σκορ1-0, 0-0 και 1-2 για τον αγώνα Γιουβέντους-Πόρτο.

Ητριάδαμε ενισχυμένη απόδοση περιλαμβάνει ταOver9,5 κόρνερ στον αγώνα Γιουβέντους-Πόρτο, ταOver2,5 γκολ στο ματς Ντόρτμουντ-Σεβίλλη και τοGoal στο παιχνίδι Μπλάκμπερν-Σουόνσι.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ