Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ (φωτο-βίντεο)

09/07/2021
124 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ για τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ , στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Gaia Hotel

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια (περίπου 160), απόλαυσαν το παιχνίδι ενώ στην χθεσινή αυλαία του τουρνουά απονεμήθηκαν σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. 

Το «παρών» στην τελετή λήξης έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής,  η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Διονυσία Τελλή και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Χαρίσης. 

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον κ. Πάκη Χριστοδουλίδη καθώς και στα σουπερ μάρκετ Κρητικός. Επίσης ένα φαρμακείο δόθηκε στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Κω, από την ομάδα του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν κατά την διάρκεια του τουρνουά. 

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους αθλητές που  συμμετείχαν με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι», στους επιχειρηματίες, αλλά και στους γονείς που στήριξαν και με το χειροκρότημα του ενθάρρυναν τα παιδιά τους, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ