Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα!

30/06/2021
33 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Απόφαση η οποία ήδη έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το ποιοι θα μπορούν να μπουν στα γήπεδα από τις 15 Ιουλίου, ανακοίνωσε χθες η ελληνική κυβέρνηση. 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, θα μπορούν να μπουν μέσα μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν θα μπορούν να μπουν δηλαδή όσοι δεν έχουν επιλέξει να κάνουν το εμβόλιο. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους. Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες. Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους».

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι αλλιώς

Την ίδια στιγμή, στην Ευρώπη και στις μεγάλες διοργανώσεις όπως το Euro τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μιας και δεν υπάρχει καμία οδηγία από την UEFA  για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Απλώς ισχύουν μέτρα όπως οι μάσκες, οι αποστάσεις ή τα test. 

Όμως δεν αποκλείεται κανείς και είναι όλοι ελεύθεροι κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες να πάνε αν θέλουν στο γήπεδο. Είναι δεδομένο ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν μεγάλες αντιδράσεις, ειδικά από τις ομάδες της Περιφέρειας οι οποίες πραγματικά …δινοπαθούν να μαζέψουν κόσμο κάτω από κανονικές συνθήκες, πόσο μάλλον τώρα με τα νέα μέτρα.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ