Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Α.Ο Πυλίου αποχαιρετά τους δικούς του ανθρώπους και δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

29/08/2021
118 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο ΑΟ Πυλίου και το χωριό μας πενθούν. Λίγο καιρό πριν, χάσαμε ξαφνικά και πρόωρα τον Σωτήρη Σάζαλη και τον Ιάκωβο Καραθωμά. Δυο νέους ανθρώπους, τους οποίους είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας ως αθλητές της Ακαδημίας μας στα παιδικά τους χρόνια.

Προτού μετριαστεί η θλίψη για το χωρίο μας, αποχαιρετήσαμε αδόκητα χθες το απόγευμα τον μακαριστό π. Κωνσταντίνο Κεχριμπάρη. Τον «δικό μας» Ιερέα, που τόσο πριν ενδυθεί με τα Ιερατικά άμφια όσο και μετά, ήταν πάντα δίπλα και μαζί μας, έχοντας εκδηλώσει με κάθε τρόπο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του χωριού μας. Ήταν ο Πατέρας Κωνσταντίνος εκείνος όπου νεαρότερος σε ηλικία, έδινε από το κέντρο του γηπέδου, το ρυθμό στην εξέδρα για το χειροκρότημα στην ομάδα του Πυλίου, όντας μέλος της οικογένειάς μας και διατελέσας Πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων μας.

Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Τελείωσε εκκλησιαστικό λύκειο και σχολή βυζαντινής μουσικής. Ήταν σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών. Χειροτονήθηκε το 2018 και διετέλεσε εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίου Παύλου Λινοποτίου, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει Ιεροψάλτης στον Ι.Ν. της Παναγίας στο Λαγούδι και στη συνέχεια στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου στο Αμανιού.
Μόχθησε και εργάστηκε έντιμα κι ακούραστα για να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του. Ήταν άνθρωπος υπομονετικός, αξιοπρεπής και γαλήνιος. Ενώ με σεβασμό και ευπρέπεια, ήταν πάντοτε δίπλα σε όλους, πρόθυμος να κατανοήσει και ως στήριγμα, να παρηγορήσει κάθε συμπατριώτη μας.

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, τιμώντας τον π. Κωνσταντίνο και τη διαρκή θέληση του για προσφορά στο συνάνθρωπο, πρόκειται τις επόμενες ημέρες να διαθέσει το μπάσο τύμπανο, που αποτελεί κειμήλιο για την ομάδα μας και με αυτό έδινε ρυθμό στην εξέδρα ο μακαριστός Ιερέας μας, στα πρότερα χρόνια του στο χωριό μας.
Θα ακολουθηθεί η διαδικασία της έκδοσης και διανομής τριών μπλοκ λαχνών και της κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση του ΑΟ Πυλίου Κω, στο γήπεδο μας στον Αγ. Γέωργιο, εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2021.

Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα προσφερθεί στη μνήμη τους, στο Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Κω «Σωτήρ», ο οποίος από το 1990 στηρίζει τις δομές ειδικής αγωγής, ενώ έχει σαν στόχους του τη δημιουργία μιας στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης, την κοινωνικοποίηση και την εργασιακή ένταξη ατόμων με αναπηρία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στους συναδέλφους του Ιερείς και στα στελέχη της Ιεράς μας Μητρόπολης.

Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ