Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για το Κατάρ;

22/03/2021
52 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

•Αρχίζουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση στα τελικά

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων σταπροκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε διάστημα οκτώ ημερών, από την Τετάρτη 24 Μαρτίου έως την Τετάρτη 31 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι 3 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων.

ΗΕθνική Ομάδα παίρνει μέρος στον 2οόμιλο με αντιπάλους την Ισπανία, τη Σουηδία, το Κόσοβο και τη Γεωργία. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές θα δώσει 2 παιχνίδια, την Πέμπτη 25 Μαρτίου (21:45) με τηνΙσπανίαστη Γρανάδα και την Τετάρτη 31 Μαρτίου (21:45) με τη Γεωργία στηνΤούμπα.Ρεπό θα έχει την Κυριακή 28 Μαρτίου (17:00) και θα το εκμεταλλευτεί για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με τηνΟνδούραστην Τούμπα.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορείτε να προβλέψετε από τώρα, πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν από τους ομίλους τους τα εισιτήρια για το Κατάρ, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.


Προκρίνονται απευθείας οι νικήτριες των 10 ομίλων


Την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα εξασφαλίσουν οι νικήτριες των 10 ομίλων. Άλλες 10 ομάδες, που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, θα διεκδικήσουν μέσω αγώνων μπαράζ τα εισιτήρια για το Κατάρ, μαζί με 2 ομάδες από τοNations League.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει από τώρα ειδικά στοιχήματα για τιςνικήτριεςτων 10 ομίλων και για κάθε ομάδα ξεχωριστά,αν θα καταφέρει ή όχι να προκριθείστα τελικά.

Φαβορί στον δικό μας όμιλο είναι ηΙσπανία.Δεύτερο φαβορί είναι ηΣουηδίακαι τρίτο ηΕθνική Ομάδα.Ακολουθεί τοΚόσοβο,ενώτο απόλυτο αουτσάιντερ είναι ηΓεωργία.Μεγάλη μάχη θα γίνει και στους υπόλοιπους ομίλους για την πρόκριση. Η δράση ξεκινάει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναμένεται να είναι συναρπαστική.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ