Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Footvolley για τον Ρωμανό Ιωαννίδη

26/08/2020
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Ρωμανός Ιωαννίδης δυστυχώς δεν μπόρεσε να παίξει με τον συμπαίκτη του τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη λόγω ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων. Τελικά είχε την τιμή να παίξει δίπλα στον Γιάννη Τσιούρη τον οποίο γνωρίσαμε εδώ στο τουρνουά της Κω που μέχρι εκείνο το τουρνουά είχε κάνει το 4/4 στο Footvolley Tour By Labiko

Το Σάββατο στους ομίλους η Ιωαννίδης/Τσιούρης κατάφεραν να κάνουν το αήττητο 9 στα 9 με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τον Μάριο Μπαρτσελό να ακολουθούν από πίσω με μόνο 1 ήττα! Την Κυριακή στους προημιτελικούς τα φαβορί πέρασαν όλα και έτσι οι 2 ημιτελικοί ήταν Ιωαννίδης/Τσιούρης vs Κώστας Τ./Ανδρέας Τ. και Μουρούτσος/Μπαρτσελό vs Στυλιανεσης/Μαρίνου.

Οι Ιωαννίδης/Τσιούρης επικράτησαν με 2-0 σετ όπως και οι Στυλιανεσης/Μαρίνου. Με έναν τελικό για γερά νεύρα αφού από 14 - 10 οι Ιωαννίδης/Τσιούρης βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14 - 16 με τελικό αποτέλεσμα 18-16 υπέρ Ιωαννίδη/Τσιούρη για το πρώτο σετ και κερδίζοντας και το δεύτερο σετ ο Γιάννης Τσιούρης έκανε το 5/5 με τον Ρωμανό Ιωαννίδη να παίρνει την πρώτη πρωτιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τουρνουά έγινε στο Akanthus στον Άλιμο και ο Ρωμανός Ιωαννίδης αφιέρωσε αυτήν την πρωτιά στην νεογέννητη ανιψιά του.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ