Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Ιππικός Όμιλος Κω ολοκληρώνει την φετινή αγωνιστική χρονιά, με μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία!

21/12/2021
54 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιππικός Όμιλος Κω, ολοκληρώνει την φετινή αγωνιστική χρονιά του με μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία! 

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Γεωργία Παπαγγελή συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2021 που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ στην αίθουσα Κασιμάτη στις 18 – 19 Δεκεμβρίου 2021. Αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία BareBowΓυναικών και έπειτα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διήμερο, κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α Κατηγορία.

Ευχόμαστε το 2022 να είναι ακόμα μια εποικοδομητική χρονιά για το Σύλλογο μας και συγχαίρουμε την αθλήτρια μας για την σημαντική αυτή θέση, η οποία τιμά όχι μόνο το Σύλλογό μας αλλά και ολόκληρο το νησί της Κω, αφού εκπροσωπείται πλέον επάξια στον αθλητικό χώρο της Τοξοβολίας.

Εξίσου σημαντική είναι και η συμμετοχή των δύο αθλητριών μας, της Ευαγγελίας Αρβανίτου και της Αναστασίας Φωτιάδου, οι οποίες μας εκπροσώπησαν επάξια,λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα Β’ Κατηγορίας BareBowΓυναικών το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Κασιμάτη. Η Αναστασία Φωτιάδου κατέκτησε την 2η θέση της κατάταξης φέρνοντας ένα ακόμα μετάλλιο για το Σύλλογό μας και η Ευαγγελία Αρβανίτου κατέκτησε την 7η θέση της κατάταξης σημειώνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Νίκο Φιοράκη για την καταπληκτική δουλειά του και ευχόμαστε σε όλους και όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη! Να συνεχίσουν με δύναμη, πάθος και προσήλωση την προπόνηση τους κάτω από την εξαιρετική καθοδήγηση του προπονητή κ. Φιοράκη. Αναμένουμε νέες μελλοντικές επιτυχίες, οι οποίες προάγουν το άθλημα της Τοξοβολίας και καθιστούν το νησί μας ενεργό δύναμη του αθλήματος της Τοξοβολίας σε Πανελλήνιο επίπεδο. 


Για τον Ιππικό Όμιλο Κω

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεώργιος Μαραγκός

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ