Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2021- ΞΑΝΘΗ

16/07/2021
30 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με κριτήριο την αγωνιστική εμπειρία ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας, ο σύλλογος μας συμμετείχε με 4 αθλητές στο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ξάνθη στις 10-11.7.2021.

Αγωνίστηκαν οι Αμπουμπάκρ Νάντια (Κορασίδες), Καρνέζος Ανδρέας (Παίδες), Τσώκος Παναγιώτης (Άνδρες) και Καλλούδης Παράσχος (Μάστερς). Όλοι οι αθλητές ολοκλήρωσαν με ασφάλεια τον αγώνα τους σε ένα πολύ δύσκολο τεχνικό τερέν, όπου υπήρξαν πολλές πτώσεις και εγκαταλείψεις λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής. Η αγωνιστική εμπειρία των πρωταθλημάτων είναι μεγάλη για τους αθλητές και αποτελεί κύριο στόχο του συλλόγου μας ακόμα και σε περιοχές σε μεγάλη απόσταση από το νησί μας , όπως είναι η Ξάνθη.

Διοργανωτικά είδαμε μία πολύ τεχνική και καλά στημένη διαδρομή από τους ανθρώπους της ΕΠΣΜΑΘ και όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση. Άψογη εκτέλεση των αγώνων και την αίσθηση της συμμετοχής σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά η Αμπουμπάκρ Νάντια κατέλαβε την 12η θέση από 15 Κορασίδες, ο Καρνέζος Ανδρεας την 33η στους  50 Παίδες, ο Τσώκος Παναγιώτηςτην 28ηστους 29 Άνδρες και ο Καλλούδης Παράσχοςτην21η στους 25 Μάστερς Β ( 39η / 47 Γενικής Μάστερς ). Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι πολύτιμες για την εικόνα που πρέπει να παρουσιάσουν στον πρωταθλητισμό.

Είχαμε την τύχη να δούμε πολύ καλούς αθλητές να αγωνίζονται, μεταξύ αυτών ο Περικλής Ηλίας και Αντωνιάδης Δημήτριος , οι οποίοι αγωνίστηκαν για την θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο. Ο Περικλής Ηλίας είχε την ψυχολογία και την δύναμη να καταλάβει επάξια την 1η θέση και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, με μία πολύ καλή εμφάνιση. Στην αποστολή μας είχαμε και τον Κοντογιωργάκη Φανούρη, αθλητή του Πήγασου Κυψέλης από την Λέρο, ο οποίος κατέλαβε μεν την 4η θέση στους Μάστερς Α (8η γενικής) αλλά κατείχε την 2η θέση μέχρι 1,5 χλμ πριν τον τερματισμό όπου έσπασε το ψαλίδι του ποδηλάτου του και με μία εκπληκτική κούρσα δύναμης και αντοχής έχασε στο σπριντ την 2η θέση. Αυτά τα δύο γεγονότα ήταν και τα highlightsτων αγώνων, κατά την άποψη μας.

Την αποστολή μας υποστήριξε από όλες τις πλευρές ο Γκράτσος Αλέξανδρος (PinkWoman), ο οποίος μας παρείχε αυτοκίνητο για την μεταφορά ποδηλάτωνκαι του εξοπλισμού και ήταν υπερπολύτιμη η συμβολή του στην επιτυχία και την ασφάλεια της αποστολής μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και την βοήθειά του.

Οι χορηγοί του συλλόγου, στηρίζουν έμπρακτα, διαρκώςτις προσπάθειες των αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες.

ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- SERNIKOSBIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ- BESTBIKES

ΝΤΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – SKIPPERCAFE

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ- ΞΕΝ. ΜΑΡΙΤΙΝΑ

Μέχρι τους επόμενους αγώνες!

Εκ του συλλόγου

Πρέζας Νικόλαος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ