Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΕ. Δικαίου - Ηρακλής 2000 - Αίολος: Απογοήτευση για την απουσία της μειοψηφίας στο Δημ. Σ/λιο

22/03/2023
93 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ομάδες της Α.Ε Δικαίου, του Ηρακλή 2000 και του Αιόλου Κεφάλου αφού σήμερα ήταν να συζητηθεί το θέμα της τοποθέτησης των θόλων στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ λόγω μη απαρτίας το Δ.Σ αναβλήθηκε.

Αναλυτικά: 

Με αφορμή την αναβολή της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ., την Τρίτη 21/3/2023, όπου μεταξύ άλλων, θα συζητούνταν ως 2ο θέμα η τοποθέτηση "θόλων" στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Πυλίου, Καρδαμαίνης και Κεφάλου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για τη μη προσέλευση της μειοψηφίας, που κατέστησε αδύνατη τη συζήτηση - μεταξύ άλλων - του σημαντικού αυτού θέματος για την μπασκετική κοινότητα της Κω.

Η απουσία των παρατάξεων Κυρίτση, Ρούφα και Μακρή (που οδήγησε δυστυχώς στην ματαίωση της συνεδρίασης) μας λυπεί ιδιαίτερα, καθώς ήμασταν σίγουροι πως είναι συμπαραστάτες μας στην αγώνα για να "κλείσουν" - μετά από τόσα χρόνια άγονων προσπαθειών - με ειδικές κατασκευές, που θα επιτρέπουν στα μικρά παιδιά ν' αθλούνται κάτω από συνθήκες που τους αξίζουν.
 
Σ' αυτό το σημαντικό θέμα για τη νεολαία της Κω τους θέλαμε δίπλα μας, κάνοντας προτάσεις βελτίωσης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής.
 
Αυτό που ζητάμε, τόσο από την Πρόεδρο του Δ.Σ. όσο κι από τις παρατάξεις είναι να εισαχθεί και να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. 
 
Πιστεύουμε στη θετική έκβαση του "κλεισίματος" των ανοικτών γηπέδων και ζητάμε τη συμφωνία όλων προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Με εκτίμηση,
 
Τα Δ.Σ.
 
ΑΕ Δικαίου 
ΑΣ Ηρακλής 2000
ΑΣ Αίολος Κεφάλου 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/03 - 16:19
Μπασκετικος
Αυτοι οι αχρηστοι της αντιπολιτευσης, αφου στην πενταετια δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ, προσπαθουν σημερα να βαλουν τρικλοποδια στην δημοτικη αρχη, λες και ο κοσμος, κοιμαται και δεν καταλαβαινει. Θα ερθουν ομως οι εκλογες και δεν θα βρουν ουτε τη ψηφο τους!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/03 - 15:41
Τζουμ
Και ποιος σας είπε ότι θα εγκρίνονταν . Πλειοψηφία δεν έχει ούτως ή αλλιώς

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ