Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση του ΑΟ Πυλίου για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά τον αγώνα με τον Αιολικό

13/04/2023
712 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Α.Ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω, καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στην εξέδρα μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στον Αιολικό. Σαν «επίσημος» Α.Ο Πυλίου ζητάμε συγνώμη στην ομάδα του Αιολικού.
Τέτοιες συμπεριφορές ανεγκέφαλων δεν μας εκφράζουν και έρχονται σε αντίθεση με την φιλοσοφία του συλλόγου μας.
 Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτές οι άσχημες πράξεις, να μην διαταράξουν τις φιλικές σχέσεις, τις οποίες διατηρούμε με την ομάδα του Αιολικού τα τελευταία τρία χρόνια.
Παράλληλα για τους δύο ανθρώπους του Αιολικού, όπου ο ένας μάλιστα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, ήταν δική μας παράλειψη ότι δεν δώσαμε τις προσκλήσεις και σαφώς δεν είχαμε σκοπό να ζημιώσουμε κανέναν.
Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, υγεία σε όλους μας.

Αιολικός: Ανακοίνωση-καταγγελία για προπηλακισμούς στο Πυλί

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αιολικός

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, κόντρα στο πνεύμα των ημερών, να καταδικάσει δημόσια τον προπηλακισμό που δέχθηκαν μέλη της αποστολής μας στη λήξη του αγώνα, στις κερκίδες του Γηπέδου Πυλίου, μετά την πανάξια νίκη της ομάδας μας.

Αν και οι θερμοκέφαλοι στην εξέδρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκφράζουν με τις συμπεριφορές τους έναν ολόκληρο σύλλογο, αναμένουμε από την επίσημη διοίκηση του ΑΟ Πυλίου Κω να πάρει θέση για την άνανδρη επίθεση 20 απέναντι σε 2 και μάλιστα με πρωτεργάτη των επεισοδίων έναν μικρόνου, που έχει υπάρξει -όπως μαθαίνουμε- και παράγοντας του συλλόγου.

Ασχολίαστο το γεγονός πως δεν παραλάβαμε ποτέ τις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε ως φιλοξενούμενοι, αλλά και το ότι ζητήθηκε επίμονα από τα μέλη της αποστολής μας -δύο φορές- να επιδείξουν εισιτήρια (!) κατά την είσοδο τους στις κερκίδες.

Για το πώς επιτράπηκε από τον επίσημο ΑΟ Πυλίου Κω να βρίζουν χυδαία κάποιοι άλλοι πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, χωρίς να είναι -κατά δήλωση τους- φίλοι των γηπεδούχων, δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Μιλούν τα γεγονότα από μόνα τους…

Όσο για την Ελληνική Αστυνομία, που ήταν παρούσα – απούσα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά κυρίως κατά την επίθεση στις εξέδρες, φαίνεται πως οι διακοπές του Πάσχα στο νησί της Κω ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος.

Καλή Ανάσταση λοιπόν!

ΥΓ1: Η ζωή ξέρει να επιστρέφει συμπεριφορές.

ΥΓ2: Έχουν γνώση οι φύλακες.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/04 - 15:43
Παλαίμαχος
Όταν πριν από λίγες μέρες σας είπα ότι έχετε νοοτροπία χωριού και είστε χωριάτες, αρχίσατε να βρίζετε.Επιβεβαιωθηκα όμως πολύ γρήγορα.Βρε δεν αλλάζετε χρόνια, τώρα θα αλλάξετε; Αυτά είναι κόμπλεξ κατωτερότητας.... Του χρόνου πόσοι από αυτούς θα πάνε Μυτιλήνη;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage