Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

AO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

29/10/2023
75 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πέντε ολοκαίνουρια αγωνιστικά ποδήλατα παραλήφθηκαν από την Ακαδημία Κω από το κατάστημα Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., τα οποία θα διατίθενται πλέον στους μαθητές της Ακαδημία προκειμένου να μυηθούν στην αγωνιστική ποδηλασία.

Καθώς πρώτιστο μέλημα της Ακαδημίας Κω είναι η ασφάλεια των παιδιών, αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς καινούρια και ασφαλή ποδήλατα για χρήση από τους νέους μας ποδηλάτες, το μέλλον της αγωνιστικής ποδηλασίας του νησιού μας.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθειά μας ήταν πρώην συναθλητές της προπονήτριάς μας, Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή, στην ομάδα τριάθλου, της Εθνικής Ομάδας της Ελβετίας.

Παρακολουθώντας την ανάπτυξη που έχει επιφέρει η προπονήτριά μας στο άθλημα της ποδηλασίας και κυρίως σε αυτό του τριάθλου στο νησί μας, αποφάσισαν σε πρόσφατο αγώνα τριάθλου που έλαβε χώρα στην Ελβετία τον Σεπτέμβριο, να συγκεντρώσουν ένα ικανό ποσό από τους συμμετέχοντες, ως χορηγία προς τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω.

Έτσι, η Ακαδημία Κω προέβη στην αγορά πέντε αγωνιστικών ποδηλάτων για μικρές ηλικίες, τα οποία θα χρησιμεύσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δύο αθλημάτων που καλλιεργεί το σωματείο μας.

Τα πέντε αυτά καινούρια ποδήλατα έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα ποδήλατα της ομάδας μας, τα οποία μαζί με τα επιπλέον καινούρια ποδήλατα που αναμένονται μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, θα βοηθήσουν με ασφάλεια, παράλληλα με την προπονητική και αγωνιστική εμπειρία της προπονήτριάς μας, τα νέα παιδιά που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του ποδηλάτου και να ενταχθούν στην όμορφη οικογένεια της Ακαδημίας Κω. 

Σας περιμένουμε σε ένα από τμήματα της Ακαδημία Κω, να γνωρίσετε τους αθλητές μας, τα ποδήλατά μας, τους προπονητές μας, ώστε το 2024 να αποτελέσει μία ακόμα χρυσή χρονιά.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια καθώς επίσης και τον χορηγό της ομάδας μας, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., ο οποίος για ακόμα μία φορά πρόσφερε τα καλύτερα ποδήλατα στην καλύτερη δυνατή τιμή, μέσα από την αγάπη του προς τους ποδηλάτες και το άθλημα της ποδηλασίας.

Είναι γοητευτικό να είσαι μέλος της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ