Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Α.Ο. Ακαδημία Κω: Παρουσίαση - ενημέρωση παιδιών & γονέων για την έναρξη μαθημάτων ποδηλασίας στο Πυλί

12/07/2022
49 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω στο πλαίσιο της έναρξης μαθημάτων ποδηλασίας στο Πυλί, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, πραγματοποίησε ενημερωτική παρουσίαση σε παιδιά και γονείς στο Πυλί. 

Σε αυτήν την εκπαιδευτική δραστηριότητα οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν αρχικά σε θέματα που αφορούν στο ποδήλατο, εστιάζοντας κυρίως στην οδική ασφάλεια και στην αναγκαιότητα χρήσης του κράνους κατά τις μετακινήσεις τόσο με τα ποδήλατα όσο και με τα μοτοποδήλατα. 

Στη συνέχεια οι νέοι αθλητές μαζί με τους αθλητές της Ακαδημίας χρησιμοποίησαν το στίβο δεξιοτεχνίας, που είχε οργανωθεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περίσταση, με σκοπό τη βελτίωση της τεχνικής τους και τη μύηση στον κόσμο της ποδηλασίας. 

Παράλληλα παρουσιάσθηκαν καινοτόμα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει η Ακαδημία Κω για εξειδικευμένη προπόνηση των αθλητών της με στατική προπόνηση καθώς και τα μέσα και ο τρόπος που προετοιμάζονται οι αθλητές πριν από κάθε αγώνα.   

Ευχαριστούμε θερμά την Κοινότητα Πυλίου και τον κύριο Νικόλαο Παναγιωτίδη για τη βοήθεια που παρασχέθηκε, ώστε η εν λόγω δραστηριότητα να στεφθεί με επιτυχία και να παρουσιασθούν με ιδανικό τρόπο τα οφέλη της ποδηλασίας και η ασφαλής χρήση του ποδηλάτου. Ευχαριστούμε επίσης την προπονήτριά μας, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον βοηθό προπονητή, κο Εμμανουήλ Πεδιαδιτάκη και τον κο Άκη Δημητριάδη για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της δραστηριότητας του σωματείου μας. Τέλος, ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την όμορφη παρουσία τους και κυρίως τους γονείς και τα παιδιά από το Πυλί, που συμμετείχαν σε αυτήν.   

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω βλέπει με ιδιαίτερη χαρά την αγάπη που επιδεικνύεται από τους πολίτες κάθε ηλικίας του νησιού μας αναφορικά με την ποδηλασία αθλητική και μη και αισθάνεται υπερηφάνεια που αποτελεί μέρος αυτής της αγάπης και μπορεί να προσφέρει με τις γνώσεις της ακόμα περισσότερα στο νησί του ποδηλάτου. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ