Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άθλος! Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε από τη Ρόδο έως τη Σύμη - Tι δήλωσε στο "ΒτΚ"

05/11/2022
380 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τον γεμάτο περηφάνια και χαρά παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, συναντήσαμε στη Ρόδο , με την ολοκλήρωση του κολυμβητικού του τάματος.
Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου έφτασε στην ιερά μονή Πανορμίτη της Σύμης και παρέδωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.
Ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.
Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπληρώνει το τάμα του, φτάνοντας στις 5.10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους προσκυνητές.
Συμπαραστάτης ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου
Μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω για το όλο εγχείρημα. Στάθηκε στην στήριξη που έλαβε από τον αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να υλοποιηθεί το τάμα.
Οι φόβοι και το τάμα
Όπως μας εξήγησε ο κολυμβητής, εκτός από το τάμα ήθελε να ξεπεράσει τους φόβους που είχε με τα ψάρια και τα άγνωστα νερά της θάλασσας, κάτι που τον φοβίζει καθώς η όραση του είναι περιορισμένη.
Η πρόκληση της θάλασσας
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολυμπάει σε πισίνες και όχι στην θάλασσα, κάτι που και αυτό είναι μια πρόκληση καθώς είναι ουσιαστικά δύο διαφορετικά πράγματα. Σχεδόν όλη του η προετοιμασία έγινε σε κολυμβητήρια και μόνο ένα μικρό κομμάτι στα ανοικτά της θάλασσας.
Τι έγινε με την τουρκική ακταιωρό
Διάσταση στα ελληνικά ΜΜΕ έχει λάβει η πληροφορία ότι ο κοκυμβτυ δέχθηκε παρενόχληση από τουρκική ακταιωρό.
Μας ξεκαθάρισε ότι εκείνος δεν είχε κανένα εμπόδιο σε όλη την διαδρομή και ότι αντιλήφθηκε κάποιο σκάφος όμως η ομάδα υποστήριξης τον διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν καλά και να συνεχίσει.
Σε κουβέντα που είχαμε με την σύζυγό του η οποία ακολουθούσε τον άντρα της συνοδευόμενη από τα παιδιά τους σε σκάφος υποστήριξης, επιβεβαίωσε ότι σε αρκετή κοντινή απόσταση υπήρχε τουρκικό σκάφος το οποίο δεν παρεμπόδισε τον αθλητή.
Σπουδαίο και το μήνυμα που στέλνει μέσω του Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στους νεότερους καθώς επιθυμία του είναι να αποτελέσει πρότυπο έμπνευσης.
Σάντυ Λαδικού
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ