Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Bόμβα πριν την έναρξη του Μουντιάλ: Δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι το Κατάρ δωροδόκησε 8 παίκτες του Εκουαδόρ για την πρεμιέρα

17/11/2022
123 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δημοσιογράφος από το Κατάρ αποκαλύπτει ότι οι οικοδεσπότες δωροδόκησαν οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ έναντι 7.4 εκατομμυρίων δολαρίων για να χάσουν με 1-0 στην πρεμιέρα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο ομάδες.

Ένα tweet ενός δημοσιογράφου από το Κατάρ, ονόματι Αμζάντ Ταχά, ο οποίος συνεργάζεται με την Daily Mail προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λίγες ημέρες πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ.

 Αυτό αναφέρει ότι η χώρα δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Εκουαδόρ με 7.4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι 1-0.

Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσαν πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ. Ο δημοσιογράφος εκφράζει την ελπίδα του να είναι ψευδής αυτή η είδηση και ότι ελπίζει να αλλάξει η έκβαση του αποτελέσματος. 

   

"Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι (1-0 2ο ημίχρονο). Πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ επιβεβαίωσαν αυτό. Ελπίζουμε ότι είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA", ανέφερε συγκεκριμένα το tweet του δημοσιογράφου από το Κατάρ.


 sport24.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ