Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαμαρτυρία με πανό και ομπρέλες - Κλειστό γήπεδο εδώ και τώρα

09/05/2022
66 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έναν «έξυπνο τρόπο» σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Ηρακλή 2000 για να ζητήσουν για μια ακόμη φορά νέο Κλειστό γυμναστήριο για να μπορούν έτσι να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των ομάδων.

Τόσο άνθρωποι του συλλόγου όσο και απλοί γονείς, φίλαθλοι αλλά και παιδιά του συλλόγου ως ένδειξη διαμαρτυρίας σήκωσαν πανό που έγραφε «Θέλουμε κλειστό, το οφείλεται στα παιδιά» ενώ άνοιξαν και ομπρέλες δείχνοντας έτσι κάπως έτσι πέρασε η χρονιά τους στο ανοιχτό της Καρδάμαινας.

Ο Ηρακλής 2000 γίνεται η 3η ομάδα της Κω που παίρνει τίτλο φέτος, η δεύτερη μετά την Α.Ε Δικαίου η οποία προπονείται και αγωνίζεται σε ανοιχτό γήπεδο δείγμα ότι κάτι καλό γίνεται στο μπάσκετ του νησιού με συνέπεια από όλους.

Αν όχι τώρα πότε;;;

Επιστολή μάλιστα έστειλαν και οι παλιοί προέδροι του συλλόγου, Αναστάσιος Τάλαρος και Νίκος Ιερομνήμων που συγχαίρουν την ομάδα και κάνουν και εκείνοι αναφορά για την δημιουργία νέου γηπέδου.

Αναλυτικά:

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κορασίδων περιόδου 2021-2022. 

 Η διάκριση αυτή θεωρείται πολύ σημαντική, διότι η ομάδα μας αγωνίζεται σε ανοιχτό γήπεδο και όλοι γνωρίζουμε πόσες ώρες προπονήσεων χάθηκαν τη φετινή περίοδο, λόγω των παρατεταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

 Ας κοιτάξουν, επιτέλους, οι τοπικοί άρχοντες το θέμα της άμεσης κατασκευής κλειστών προπονητηρίων και στα χωριά, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ανάπτυξη του αθλήματος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ενδιαφέρονται για την ισονομία και ισοπολιτεία της πόλης και των χωριών της.

Μπράβο στα κορίτσια του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗ 2000!

ΤΑΛΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (πρώην Πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ 2000.

ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πρώην μέλος του Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ 2000)


giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ