Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διατήρησε τα σκήπτρα του ο Ανταγόρας - Πρωταθλητής Ελλάδας σε παίδες και εφήβους στην άρση βαρών

22/05/2022
66 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΣΕ ΠΑΙΔΕΣ (U17) & ΕΦΗΒΟΥΣ (U20) ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ Ο Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ 
Το πανελληνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Λουτράκι. Η Ομάδα του Ανταγορα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος στους εφήβους(U20) συγκεντρώνοντας 550 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ με 490 βαθμούς και τρίτο τον ΠΑΟΚ με 287 βαθμούς. Στην κατηγορία των παίδων(U17), ο Ανταγορας συγκεντρώνοντας 654 βαθμούς κατέκτησε την πρώτη θέση με δεύτερο τον ΠΑΟΚ με 342 βαθμούς και τρίτο τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 339 βαθμούς. 
Σε ατομικό επίπεδο, μετά τους Σπύρου και Τρακόσσα που την πρώτη ημέρα των αγώνων κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, στην κατηγορία των 67 κιλών ο Λουσκα κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο με 140 κιλα στο σύνολο ,ενώ στην ίδια κατηγορία ο Νικόλαος Ζουμπουλικος την τέταρτη κερδίζοντας όμως το ασημένιο μετάλλιο στο επολε ζετε. Στα 81 κιλα ο Μανόλης Ζουμπουλικος κατετάγη 6ος, στα 89 κιλα ο Ελευθέριος Ζωγακης κατέλαβε την τρίτη θέση στους παίδες  και την 6η στους εφήβους,στα 96 κιλα ο Ηλίας ξενικας την 7η θέση, ο Ανδρέας Παπαδοπουλος βγήκε 2ος στους παίδες και ο Άγγελος Μπροκος την 2ηθεση στους εφήβους.  Ο αγώνας έκλεισε με τον Σούλι Κουλλολλι που κατέκτησε ακόμη μια πρώτη θέση για τον Ανταγόρα ,στην κατηγορία των 102 κιλών σηκώνοντας 200 κιλα στο σύνολο ενώ ήταν 2ος στους εφήβους. Ο άτυχος της ομάδας ήταν ο Ντάνιελ Λουτσι ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην μέση και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.
Συγκομιδή μεταλλίων 11 χρυσα, 11 αργυρά και 9 χάλκινα . 
Ευχαριστούμε θερμά, τους κ. Γαλαθρη, κ. Χατζηαμαλο, τον κ. Μπαλαλη Βισαριων και την ΑRCHON Yatchting για την οικονομική βοήθεια.  Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο του συλλόγου τον κύριο Μάριο Πλουμπη που στάθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στο τμήμα ηθικά και οικονομικα.
Για το τμήμα της Άρσης βαρων του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ 
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ 
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΉΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΣΠΥΡΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ