Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων Κω με στελέχη πολυεθνικών εταιρειών στο "Παλαιό Ανταγόρας"

18/05/2022
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη διεθνές φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κω με στελέχη εταιρειών που εδρεύουν στο Λονδίνο και το Ντουμπάι.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις σε όσους παρευρέθηκαν στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Οι εντυπώσεις άριστες για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Κώους βετεράνους ποδοσφαιριστές, από το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία όλων να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας τονίζοντας τη άριστη φιλοξενία που βρήκαν στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κυρία Σέβη Βλάχου και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής έδωσαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Με τη σειρά τους ευχαρίστησαν όλους όσοι μερίμνησαν για την διοργάνωση αυτού του ποδοσφαιρικού αγώνα τονίζοντας ότι στα 20 χρόνια που ταξιδεύουν σε όλη την μεσόγειο η Κως και η φιλοξενία των ανθρώπων της είναι μοναδική.

Οι υπεύθυνοι της φιλοξενούμενης ομάδας:
Simon Cox- Match organizer

David Pope- Foot ball  Captain

Keith Watson- Tour organizer

Geoff  Transtern - Senior  supporterρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ