Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYCLOCROSS

31/01/2024
76 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω ξεκινώντας δυναμικά τις αθλητικές εμφανίσεις για το 2024, συμμετείχε για πρώτη του φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα CYCLO CROSS, που έλαβε χώρα στη Λάρισα, έναν αγώνα πρωταθλήματος που συμμετείχαν 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Μετά τη διπλή και ταυτόχρονη παρουσία αθλητών της Ακαδημίας Κω σε αγώνες δρόμου στην Κω και στη Ρόδο το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, αγώνες οι οποίοι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο για τους διοργανωτές Γ.Σ Εύδαμο στην Κω και Α.Σ. ApollonTriathlon Club στη Ρόδο όσο και για την Ακαδημία Κω, οι αθλητές της οποίας διέπρεψαν με την παρουσία τους, η Ακαδημία Κω συμμετείχε ια δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε αγώνες υψηλότατου επιπέδου.

Με αποστολή που περιλάμβανε δύο αθλητές της κατηγορίας των «Εφήβων» και μία αθλήτρια από την κατηγορία των «Νεανίδων», η Ακαδημία Κω το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου ταξίδεψε στη Λάρισα, συμμετέχοντας την πρώτη ημέρα στο κύπελλο HELLENIC XCC SERIES #1,στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας, με τρεις αθλητές και τη δεύτερη ημέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημαCycloCross,με δύο αθλητές.

Την πρώτη ημέρα στην κατηγορία των «Εφήβων» ο Νίκος Σίμπερτ, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία αυτή και στην πρώτη του συμμετοχή σε αντίστοιχο αγώνα, με σταθερή απόδοση, τερμάτισε στην 13η θέση από τους 16 αγωνιζόμενους, ενώ ο Σεμπάστιαν Ρομάν,αν και ευρισκόμενος στην πρώτη τριάδα, στάθηκε άτυχος, καθώς έσκασαν και τα δύο ελαστικά του ποδηλάτου του και μέσα από μία αξιέπαινη προσπάθεια, τερμάτισε στην 16η θέση κουβαλώντας το ποδήλατό του για έναν ολόκληρο γύρο. Η Αργυρώ Μορέττο στην κατηγορία των «Νεανίδων» συμμετέχοντας επίσης για πρώτη φορά σε αγώνα κυπέλλου HELLENIC XCC SERIES, επιτυγχάνοντας πολύ καλή απόδοση,τερμάτισε στην 6η θέση.

Την επόμενη ημέρα, στον αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος η Ακαδημία Κω συμμετείχε με δύο αθλητές. Ο Νίκος Σίμπερτ τερμάτισε στην 7η θέση ενώ η Αργυρώ Μορέττο στάθηκε υπερβολικά άτυχη, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό και δεν εκκίνησε, με αποτέλεσμα να χάσει μία θέση στο βάθρο και να φέρει το πρώτο πανελλήνιο μετάλλιο της χρονιάς στο νησί μας. 

Παρά τις ατυχίες, η δυναμική των αθλητών και της ομάδας, μαζί με τη στήριξη του προπονητικού επιτελείου, των χορηγών και όλου του κόσμου του νησιού μας που βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της ομάδας, έδωσε χρώμα για ακόμα μία φορά σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα και διαφήμισε τα Δωδεκάνησα και το νησί μας σε αυτήν τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience,Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’sHorseRidingFarmJacksonsBeachBarRestaurant, κοσμηματοπωλείο NikosGoldKoulliasHotelGroup,ζαχαροπλαστείοMousPatisserie,εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ,cafeDeliciousστο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF),την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.,που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BlueStarFerries, η οποία στήριξε το ταξίδι της αποστολής της ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Εκ του Δ.Σ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ