Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εξελίξεις στον ΑΟ Πυλίου - Παραιτήθηκε από Πρόεδρος ο Πέτρος Κεφαλιανός

31/05/2023
283 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει στον Α.Ο Πυλίου αφού στο σημερινό συμβούλιο της ομάδας ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Κεφαλιανός έκανε γνωστή στα μέλη του Δ.Σ την παραίτηση του με τον σύλλογο να αναμένεται άμεσα να προχωρά σε γενική συνέλευση και εκλογές.

Ο Πέτρος Κεφαλιανός οδήγησε με απόλυτη επιτυχία την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε περιόδους μάλιστα με κορονοϊό και άδεια γήπεδα την πρώτη σεζόν αλλά και με κοστοβόρα ταξίδια όπως φέτος που το Πυλί αναγκάστηκε να ταξιδέψει αμέτρητες φορές στην Πελοπόννησο αλλά στην Μυτιλήνη και την Μύκονο.

Η προσπάθεια τόσο η δική του όσο και του Δ.Σ ο Α.Ο Πυλίου να φέρει το νησί πιο κοντά σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την στήριξη που χρειάζεται ένας σύλλογος δεν προχώρησε αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι και μεγάλοι επιχειρηματίες του νησιού δεν έδειξαν διάθεση να είναι σύμμαχοι σε αυτό το ταξίδι. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο σύλλογος αναμένεται να ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών όπου και θα αποφασιστεί η επόμενη ημέρα ενώ ενδεχομένως να προκύψει και νέο Δ.Σ.


giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
 Προς οοοο
Προς οοοο 12/07 - 08:58
Το πάρτι συνεχίζεται
Δυστυχώς για κάποιους το πάρτι θα συνεχίσει ακόμα λίγο
Πέτρος Κατσούλης
Πέτρος Κατσούλης 31/05 - 17:53
Ποτέ μην λες ποτέ
Κάποιοι χαίρονται που τελείωσε το πάρτυ όπως καταλαβαίνω!!!! Αν για κάποιους φταίνε οι δημόσιες σχέσεις και οι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και οι αντιπαθείς σε κάποιους γιατί δεν ήρθαν να βοηθήσουν με μία συμβουλή την ομάδα του νησιού μας????? Πώς να αντέξει μια ομάδα όταν έρχονται διακόσιοι άνθρωποι και οι πενήντα δεν πληρώνουν αντίτιμο???????? Καλό θα ήταν να μην κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία αλλά ποτέ μην λες ποτέ για σένα που λες ότι το πάρτυ τελείωσε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 16:33
Καλά ηταν
Πως να αγκαλιάσει ο κόσμος αφού έβαλε μέσα στην ομάδα όσους ήταν εδώ και 20 χρόνια στα κάγκελα και στα επεισόδια. Επίσης πως θα αγκαλιάσουν την ομάδα όταν εκτός τον πρόεδρο κ 1 η 2 άλλους όλοι είναι άσχετοι από μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις κ συμπάθειες; κρίμα όμως.
Ιου
Ιου 31/05 - 13:30
Οοοοο
Το πάρτυ από ότι φενεται τελείωσε!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ