Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έξι ποδηλατικά σωματεία της Κω, στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού

22/09/2023
59 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ - ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ με ημερομηνία εγγραφής 21/09/2023 έγινε το 11ο ποδηλατικό σωματείο της Δωδεκανήσου, που προστέθηκε στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Από τα 79 έως τώρα ποδηλατικά σωματεία με αθλητική αναγνώριση στην Ελλάδα, η Περιφέρειά Νοτίου Αιγαίου με 11 σωματεία (6 από Κω και 5 από Ρόδο), βρίσκεται στην 2 θέση. Στην πρώτη θέση βρίσκετε η Αττική με 25 σωματεία.

Αναλυτικά:

Περιφέρεια Αττικής 25

Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου 11

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 9

Περιφέρεια Κρήτης 8

Περιφέρεια Θεσσαλίας 6

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 5

Περιφέρεια Πελοποννήσου 4

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 4

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 2

Περιφέρεια Ηπείρου 2

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 1

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 0

Η Κως έχει πληθυσμό 37.089 μόνιμους κατοίκους (απογραφή 2021) και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου σε έκταση μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο και το δεύτερο σε πληθυσμό μετά τη Ρόδο. Η επιφάνεια του νησιού είναι 295,3 τ.

H Κως αναφέρεται συχνά ως το "νησί του ποδηλάτου" εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ντόπιων και επισκεπτών που προτιμούν το μέσο για τις μετακινήσεις τους, σήμερα με τα έξη (6) ποδηλατικά σωματεία με αθλητική αναγνώριση, σπάει κάθε Ρεκόρ όταν από μόνη της ξεπερνά πολλές Περιφέρειες.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΚΩΟΣ
ΚΩΟΣ 23/09 - 02:34
ΚΙΝΔΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΟΣΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΤΡΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΥΝΗΔΙΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΗ ΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΗ 50 ΜΕΤΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΟΒΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΡΧΟΝΤΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΠΝΙΓΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΦΕΦΥΡΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΦΚΕΛΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΤΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ