Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιστολή του Αιόλου Κεφάλου στον Δήμαρχο για την κατάσταση του γηπέδου μπάσκετ

04/05/2024
215 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κόσμος στην Κέφαλο ,για άλλη μία φορά, είναι σκεπτικός, και όσο ο καιρός περνάει, απογοητευμένος είναι ο επικρατέστερος χαρακτηρισμός…
Με μεγάλο ενθουσιασμό, υποδέχτηκαμε μερικά χρόνια πριν, την πρόταση του Δήμου Κω, για κατασκευή θόλου και δημιουργία στεγασμένου χώρου καλαθοσφαίρισης…
 Δυστυχώς, από τότε δεν έχουμε δει καμία επιπλέον κίνηση που να μας φέρνει έστω και λίγο πιο κοντά στην κατασκευή του …
Έστω και μια επίσημη επίσκεψη αρμόδιου συνεργείου μηχανικών του Δήμου, που θα μπορούσε υπεύθυνα να δώσει μια απάντηση, για τον αν μπορεί χωροταξικά να πραγματοποιηθεί το έργο στη αρχική προτεινόμενη Θέση ή αν θα πρέπει να ψάξουμε κάποια άλλη τοποθεσία….
Από την άλλη εδώ και πολύ καιρό ζούμε την έλλειψη βούλησης για να βελτιωθούν στοιχειωδώς οι συνθήκες ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάτω από  τις οποίες τα παιδιά μας, ασχολούνται με περίσσια αγάπη με τον αθλητισμό.


 Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν την παρακμή η οποία (μάλλον) ήρθε για να μείνει,στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Δημοτικό γήπεδο μπάσκετ της Κεφάλου… των 3500 κατοίκων….που φιλοξενεί σαν έδρα του Αιόλου Κεφάλου, ομάδες από Κω και από άλλα 3 νησιά, 4 διαφορετικών πρωταθλημάτων της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου…που δεν έχει αποδυτήρια…που δεν έχει ούτε καν ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ..Προβολείς οι οποίοι κυριολεκτικά ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ  πάνω από τα κεφάλια των παιδιών (ΕΥΤΥΧΏΣ ο ένας έπεσε νύχτα), φωτισμός επιεικως ανεπαρκής για προπόνηση, πόσο μάλλον για αγώνες.Και οι καινούργιοι πάγκοι…ξαπλωμένοι με ασφάλεια στην γωνία του γηπέδου, καθώς αποδείχτηκαν άκρως επικίνδυνοι σε ανεβασμένα μποφορ…(ξεκόλλησαν και έπεσαν μόνοι τους… τρέμουμε στην ιδέα τι μπορεί να είχε συμβεί αν ήταν παιδιά στο γηπεδο εκείνη τη στιγμή …)
Θέλουμε τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και μέσα από τα οφέλη και τα ιδανικά που αυτός τους προσφέρει, να πορεύονται στη ζωή τους.
Θελουμε να μπορούμε να προσφέρουμε το ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στα παιδία μας ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι να επικαλουμαστε τη θέα ΤΥΧΗ κάθε φορά που επισκεπτονται το γήπεδο….
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να το θέλετε κι εσείς.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και Καλή φώτιση.

Με εκτίμηση

 Δ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ακης11
Ακης11 06/05 - 23:47
Διονυσια;
Τουρνουα 3Χ3 στη Μαρινα πληρωμένο απο τη Μαρινα. Τι εγινε Διονυσια μου με τη μαυρη τρυπα στον Αθλητισμο απο τον Παναγιωτακη;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 17:41
Η δημοτική αρχή του Νικηταρά
Ότι πιο άχρηστο έχει βγάλει το νησί μας
Καλό Πασχα
Καλό Πασχα 05/05 - 13:52
Η Νέα Προεδρίνα
Η Νέα Προεδρίνα που είναι; Α συγνώμη ξέχασα ο νέος προεδρος μετά της συζηγου! 4 μήνες δεν βρήκε χρόνο να πάει να φτιάξει τους πάγκους ε; Να καθαρίσει λίγο την παραλία, Να ασπρίσει ήταν η πρώτη του δουλειά! Σάπια ντομάτα και κλουβιά αυγά δήμαρχε! Τώρα που δεν γίνεται το παραμικρό στην κέφαλο ποιος φταίει; Η αντιπολίτευση; Γιατι ο προεδρος είναι πλέον δικός σας!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ