Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιστολή του κ. Δ. Πικιώνη προς ΔΟΠΑΒΣ, Τ.Υ. και Δήμαρχο με επισημάνσεις για το παλαιό Ανταγόρας

20/06/2022
148 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ, ΑΜΕΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ,  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  1. H ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΚΑΛΑΣ(ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ-)ΣΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΛΙΣΘΗΡΑ
  2. ΣΤΟ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ –ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΤΟΥΣΙΕΡΕΣ ΚΑΙ WC!
  3. AΓΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ!)
  4. STHN  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΣΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟΨΙΝ Η ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ.ΟΙ ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΑΣΗ.
  5. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,  ΟΜΩΣ Σ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟΣ, ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 5Χ5 ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ ΚΑΙΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!
  6. ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ  ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ?
  7. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ-ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!
  8. ΕΝΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ-ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΡΟΗ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!ΤΟ ΞΕΧΟΙΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΤΡΥΠΕΣ-ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΥΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!
  9. ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΤΑΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!
  10. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΥΨΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ !

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΚΩΣ 19/6/2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΚΙΩΝΗΣ 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΟΚ ΚΩ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΟΠΑΒΣ 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ