Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΩ

19/06/2024
406 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Προς: 

Δήμαρχο Κω, κο. Νικηταρά Θεοδόση 

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών, κο. Χρυσόπουλο Αλέξανδρο 

Εντεταλμένη σύμβουλο Αθλητισμού και Νεολαίας, κα. Γιαννούλη Διονυσία

 

Η 5μελής επιτροπή για το κλείσιμο των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα σωματεία, τους αθλητές και το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ, καλεί τον Δημαρχο Κω κο. Νικηταρά, τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κο. Χρυσόπουλο και την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού και νεολαίας κα. Γιαννούλη, να απαντήσουν τεκμηριωμένα κι επίσημα, στο εύλογο ερώτημα που εγείρεται: 

Για ποιον λόγο ή ποιους λόγους στον θόλο της Καρδάμενας, τοποθετείται εξωτερικός τάπητας πολυουρεθάνης κι όχι παρκέ, με τα δεδομένα πλεονεκτήματα και προτερήματα του, ως ενδείκνυται σε κλειστούς χώρους άθλησης και δη καλαθοσφαίρισης. 

Επίσης καλεί τους ιθύνοντες να ενημερώσουν για το χρονοδιάγραμμα της περάτωσης του διαγωνισμού για την αγορά του εξοπλισμού και την τοποθέτησή του. 

Τέλος, να γίνει ενημέρωση για ποιο λόγο ναυάγησαν οι συζητήσεις για τον θόλο στο Πυλί και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για τους θόλους σε Κέφαλο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω. 


 Με εκτίμηση, 

 Η 5μελής επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/06 - 17:37
η πλαστικούρα .....
η πλαστικούρα αυτή αισθητικά δεν σας ενοχλεί ???? Χωρίς εξαερισμό μέσα δεν θα στέκεσαι από τη βρώμα ...
Υπομονή
Υπομονή 19/06 - 15:03
Απαντήσεις
Ο θόλος της Καρδαμαινας εσωτερικά τουλάχιστον θα έχει υλοποιηθεί μέχρι Οκτώβριο Νοέμβριο αν ολα πάνε καλά με τον διαγωνισμό, εξωτερικά ένας θεός ξέρει, έχει μπει στον Π/Υ του δήμου άλλο ένα 50αρικο αφού από ότι φαίνεται το ξενοδοχείο έκανε πίσω και δεν θα βοηθήσει, όσον αφορά για τα υπόλοιπα γήπεδα το ταμείο είναι μείον, κωδικός για την κέφαλο δεν υπάρχει για το Πυλί πήραν τα λεφτά και τα έβαλαν άλλου τα καλώδια που λένε είναι τρίχες κατσαρές, για την κω πάλι δεν υπάρχουν λεφτά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/06 - 12:14
Αλλοίωση του περιβάλλοντος
Αυτά τα εκτρώματα αλλοιώνουν αισθητά το περιβάλλον. Έπρεπε να τοποθετηθούν εκτός οικιστικών περιοχών. Αυτά δεν τα βλέπετε,; Δε σας απασχολούν;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ