Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και το φετινό “Kos 3X3 Basketball festival”

01/08/2022
306 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα της Κω. Με συμμετοχές πέρα από κάθε προσδοκία (συνολικά 82) και με πάρα πολλές κατηγορίες ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει μπάσκετ και να γεμίσει το κέντρο του νησιού, χειροκροτώντας τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων. Παρόντες στο χθεσινό φινάλε του τουρνουά ήταν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, o Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής που έκαναν τις απονομές μαζί με τον επίτιμο προσκεκλημένο του Φοίβου, Δημήτρη Παπανικολάου που φωτογραφήθηκε με χαρά με αρκετούς φίλους του μπάσκετ και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Για ακόμη μια χρονιά (5η στη σειρά) η ομάδα του Da Luz παρόλο που είχε αλλαγές στην σύνθεση της κατάφερε και πάλι να κατακτήσει την πρώτη θέση. Μεγάλος χορηγός ήταν το Κ.Δ.Α.Π Ιmagine με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω ενώ η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Δείτε στο παρακάτω link τα αποτελέσματα και αναλυτικά τις θέσεις που κατέλαβαν οι ομάδες ανά κατηγορία.

https://play.fiba3x3.com/events/fa189a27-16ec-40a8-bbb4-edbc0d88dade/schedule?fbclid=IwAR3NYxl-slLN2NZHD3QKqSXMLuEL2abttXvGhN-Y1xSNDFeU8m5waS17yBE


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ