Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H τελετή λήξης των ακαδημιών του Φοίβου Κω

24/06/2024
52 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Σάββατο 22 Ιουν 2024, με την παρουσία των παιδιών, των ακαδημιών, των προπονητών και τον γονέων πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» η τελετή λήξης των ακαδημιών του Φοίβου για την φετινή σεζόν.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία με τους προπονητές να παίξουν φιλικά παιχνίδια και να κλείσουν με μπάσκετ την χρονιά ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η μασκότ του συλλόγου, ο «Φοίβος ο σκίουρος» που παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα, χόρεψε και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους, όπως και όλους τους προπονητές για την συνεργασία ενώ η ομάδα τίμησε δύο αθλητές που αποχωρούν απ’ το νησί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των γονιών τους Παύλο Τσαμασλίδη και Γιώργο Βαρέλη αλλά και τον Μόσχο Χρύση που για χρόνια υπήρξε ο άνθρωπος για όλα στο Κλειστό γυμναστήριο Κω και ασχολήθηκε ενεργά σε πολλά πόστα στο χώρο του μπάσκετ.

Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης και η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη που θέλησαν να συγχαρούν την ομάδα του Φοίβου και να ευχηθούν στους μικρούς αθλητές καλό καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Πίτση για το πολύ ωραίο ρεπορταζ.


ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ