Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

11/07/2024
166 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα τρία χρόνια παρουσίας της Ακαδημία Κω στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, αθλητές της Ακαδημίας Κω συμμετείχαν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας. 

Αυτή τη φορά, η Ακαδημία Κω βρέθηκε στην Παλαιοχώρα Χανίων, με δύο αθλητές, στις κατηγορίες των «Παίδων» και Παγκορασίδων, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου.

Το πρωτάθλημα περιλάμβανε την πρώτη ημέρα, 5 Ιουλίου, το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες αθλητών (κατηγορίες «Παγκορασίδων», «Παμπαίδων», «Κορασίδων», «Παίδων»), τη δεύτερη ημέρα, το αγώνισμα της αντοχής για όλες τις κατηγορίες πλην της κατηγορίας των «Παίδων» και την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων, το αγώνισμα της αντοχής για τους «Παίδες», μία κατηγορία που συγκέντρωσε και τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών.

Για την Ακαδημία Κω στην ατομική χρονομέτρηση, η αθλήτρια Πεδιαδιτάκη Ασπασία, στις παγκορασίδες, σημείωσε τον 17οχρόνο μεταξύ 20 συναθλητριών της, ενώ ο Νίκος Φας στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των «Παίδων» ολοκλήρωσε τον αγώνα του 27οςστους 47 συνολικά «Παίδες» που συμμετείχαν στο εν λόγω αγώνισμα.

Στο αγώνισμα της αντοχής η Πεδιαδιτάκη Ασπασία ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 17ηθέση καθώς κλείστηκε στροφή από τις ταχύτερες συναθλήτριές της. Στο αντίστοιχο αγώνισμα ο Νίκος Φας με εξαιρετική απόδοση και με σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στις ταχύτητες του ποδηλάτου του, κατάφερε να τερματίσει στην 27ηθέση μεταξύ 51 αθλητών που συμμετείχαν στο αγώνισμα της αντοχής, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία για τις επόμενες χρονιές.

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου, καθώς επίσης και τους αθλητές από τα αθλητικά σωματεία των Δωδεκανήσων που κατέκτησαν, με εξαιρετικές επιδόσεις, θέσεις σε όλα τα βάθρα και συγκεκριμένα, την Αλευράκη Αγγελική και τη Σαμαρά Ανδριάνα του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, οι οποίες κατέκτησαν την 1ηκαι τη 2ηθέση στην κατηγορία των «Παγκορασίδων» και στα δύο αγωνίσματα, την Ντρίτση Χριστίνα του Ροδήλιου Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου, η οποία κατέκτησε την 3ηθέση στην ατομική χρονομέτρηση στην ίδια κατηγορία, την Μπούσδρα Αργυρώ του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, η οποία κατέκτησε την 3ηθέση και στα δύο αγωνίσματα στην κατηγορία των «Κορασίδων» και τον Γρηγοριάδη Αντώνιο του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, ο οποίος κατέκτησε τη 2ηθέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία των «Παίδων». 

Η Ακαδημία Κω θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στον μέγα χορηγό Phython Toursκαι Python Experience, καθώς και στους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.GLOBALAVIATIONS.A.JacksonsBeachBarRestaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos GoldKoulliasHotelGroup, ζαχαροπλαστείο MousPatisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών NaturΓαλαθρής ΑΒΕΕ, cafeDeliciousστο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), την εμπορία φρούτωνΝικολένδρη, τουςΑφούς ΚΟΡΚΗκαι το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.,που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες BlueStarFerriesκαι SeaJetsFerries, οι οποίες στήριξαν το ταξίδι της αποστολής την ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ