Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ημερίδα του Φοίβου Κω με καλεσμένο τον Δημήτρη Παπανικολάου

31/07/2022
67 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία πολύ σημαντική ημερίδα διοργάνωσε το Σάββατο 30 Ιουλίου,  ο Α.Σ. Φοίβος Κω με την παρουσία και του Δημήτρη Παπανικολάου, στο πλαίσιο του 5ου Kos 3X3 Basketball Festival στην αίθουσα συνεδριάσεων της Μαρίνας Κω.  Το παρών στην ημερίδα έδωσαν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού ,Πολιτισμού και Τουρισμού Σέβη Βλάχου, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και αρκετός κόσμος.

Το θέμα της  ημερίδας: «Η συμβολή του ομαδικού παιχνιδιού στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού».

Ομιλητές της ημερίδας:


 *Δροσή Τζέκου (εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής)
 *Κωνσταντίνος Χατζηδαυίδ (καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής, περιφερειακός συντονιστής Aιγαίου Special Olympics Hellas.
 *Μαρία Δρόσου (ψυχολόγος)


 Ο επίσημος προσκεκλημένος στην ημερίδα,  ο διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, μετέφερε, με βιωματικό τρόπο τις εμπειρίες του ως άτομο στο φάσμα του αυτισμού, κάνοντας επαγγελματική καριέρα στο χώρο του αθλητισμού καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Μοιράστηκε προσωπικά βιώματα όσον αφορά τη δική του διάγνωση με σύνδρομο Άσπεργκερ αλλά και της κόρης του με αυτισμό, συγκινώντας το κοινό με την ευθύτητα , την απλότητα, το χιούμορ και την ειλικρίνεια του.

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος του Φοίβου Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος καλωσόρισε το Δημήτρη Παπανικολάου και παρουσίασε τους τρεις ομιλητές.

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας Νάσερ Λόζα, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στη σημαντική αυτή ημερίδα.

Η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον αυτισμό.


Kostv.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ