Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καλή παρουσία απ’ τον ΑΕΤΟ Κω στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

24/03/2023
175 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μία σημαντική παρουσία από αθλητές του συλλόγου Αετός Κω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων στην Αθήνα, στις 18-19 Μαρτίου. Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο σε ένα πρωτάθλημα υψηλών προδιαγραφών η κατάκτηση της 3ης θέσης απ’ την Αφροδίτη Ραπτοπούλου. 

Για πρώτη φορά οι αθλητές μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα έδειξαν, ήθος και αποφασιστικότητα. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια τόσο του συλλόγου αλλά και των παιδιών, αφού αποκομίσαμε εμπειρία και περισσότερο αυτοπεποίθηση και παράλληλα είμαστε χαρούμενοι διότι πλέον κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα. Αναλυτικά η προσπάθεια των παιδιών είχε ως αποτέλεσμα: Ζωγάκης Κωνσταντίνος όπου φτάνοντας τελικό ρεπασάζ για 3η θέση δεν προχώρησε μένοντας στην 5η. 

Κόρδας Χάρης εξαιρετική εμφάνιση, χωρίς κάποιο προβάδισμα. Κόρδα Μαριάννα το παλέψαμε χωρίς προβάδισμα. Ολίβια Παπανικολάου συμμετοχή χωρίς προβάδισμα. Ραπτοπούλου Αφροδίτη 3η θέση  Ραπτοπούλου Ευγένεια 9η θέση.  

Ομαδικότητα, εμπιστοσύνη, αγάπη, σεβασμός είναι τα μεγαλύτερα μετάλλια στη ζωή τους. 

Να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς που έδωσαν το δικαίωμα συμμετοχής στα παιδιά τους να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα,  αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον σύλλογο Αετό Κω.

ΑΕΤΟΣ ΚΩ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/03 - 22:06
..
Μπράβο ας όλα τα παιδιά!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ