Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

KOS ACADEMY SPORTS CLUB: ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

01/03/2023
88 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) έχοντας ως πρόθεση την υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην οδική ασφάλεια των αθλητών της ποδηλασίας και όχι μόνο, καθώς ένας από τους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το όραμα του σωματείου είναι η οδική ασφάλεια, την Παρασκευή και το Σάββατο 3 και 4 Μαρτίου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Κω και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση My Grand Road, θα υλοποιήσει δράση με την επωνυμία «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω, με Ασφάλεια».

Η Μ.Κ.Ο My Grand Road υλοποιεί και διοργανώνει εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις στο αντικείμενο των ασφαλών οδικών μετακινήσεων, απευθυνόμενη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Είναι μέλος της «Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας» και συμμετέχει στην ετήσια βράβευση καλών πρακτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της οδικής ασφάλειας.  

Η δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω, με Ασφάλεια» θα υλοποιηθεί με ενημερωτικές διαλέξεις περί οδικής ασφάλειας αλλά και με βιωματικό τρόπο, σε σχολεία, γονείς και αθλητές ομάδων του νησιού μας. Με την ολοκλήρωση των διήμερων διαλέξεων θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ακαδημίας Κω και της Μ.Κ.Ο. My Grand Road.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Ακαδημία Κω, καθώς η παραπάνω δράση υποστηρίζεται ενεργά από το Τμήμα Τροχαίας Κω και τον Διοικητή του τμήματος, Αστυνόμο κ. Βασίλειος Πλατώνη διαμέσου του εκπροσώπου του κατά τη διάρκεια της διήμερης δράσης, Υπαστυνόμου κ. Νικόλαου Σπόντη.

Ευχόμαστε αυτή η σύμπραξη των τριών φορέων να καλλιεργήσει την κουλτούρα οδικής ασφάλειας σε όσο τον δυνατόν περισσότερους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας και να αποτελέσει θεμέλιο λίθο για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ