Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Kόνσολας: Θετικά αξιολογεί η ΓΓΑ το αίτημα για δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι Κω

19/06/2024
69 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η Διεύθυνση Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) αξιολογεί θετικά το αίτημα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κω για τη δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι σε εγκαταλελειμμένο κτίριο ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, που είχε αναλάβει τη σχετική κοινοβουλευτική πρωτοβουλία.

Μάλιστα, έπειτα και από τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο κ. Κόνσολας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Βρούτση, γίνεται γνωστό ότι η Γ. Γ. Αθλητισμού βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης της αιτήσεως που θα αποσταλεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να παραχωρηθεί στην Γ.Γ. Α. κατά κυριότητα ή κατά χρήση, για αόριστο χρόνο το συγκεκριμένο ακίνητο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο κ. Βρούτσης, μπορεί να παραχωρηθεί το ακίνητο στον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Κω, με δύο όρους:

1ον: Ότι δεν δραστηριοποιείται σήμερα στο νησί άλλος Αθλητικός Σύλλογος Σκοποβολής και

2ον:  Ότι ο εν λόγω Αθλητικός Σύλλογος θα αποδείξει με στοιχεία την χρηματοπιστωτική του ικανότητα, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που αφορούν στην ανακατασκευή του χώρου και στην προσαρμογή του σε σκοπευτήριο όπως έχει δηλώσει εγγράφως.

Ο Μάνος Κόνσολας είχε επισημάνει στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση ότι ο Αθλητικός Σκοπευτικός  Όμιλος Κω  δραστηριοποιείται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αφού στερείται υποδομών και κυρίως ενός κλειστού σκοπευτηρίου ενώ οι αθλητές του Ομίλου προπονούνται σε εξωτερικό χώρο που έχει ενοικιάσει από τον Ελληνικό Στρατό στην Αντιμάχεια.

Ο κ. Κόνσολας συνηγόρησε στο αίτημα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κω για την παραχώρηση ακινήτου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή «Λινοπότι» της Κω, στο τεμάχιο διανομής 603 (αφού τα 601 και 602 τεμάχια διανομής παραχωρήθηκαν από το 2023 στο Δήμο).Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 21:02
.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ !!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑς ΠΟΛΥ ΕΛΕΙΠΕ!!!!!!!! ΚΑΝΤΕ ΒΡΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...... ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ...... ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ...ΜΠΑΣΚΕΤ ,ΒΟΛΕΥ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ, ΧΑΝΤΠΟΛ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΤΕΝΝΙΣ, ΠΑΡ ΧΟΡΟΥΣ, ΜΠΑΤΜΙΤΟΝ, ΑΕΡΟΜΠΙΚ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙς ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΑΑΑ ΜΠΡΡΡ ΖΩΝΤΑΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΜΠΡΡΡΡ ΣΑΝΟΣ ΕΛΑ ΝΤΕ ΝΤΕ...ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Κέντρο της γης
Κέντρο της γης 19/06 - 16:24
Κέντρο της γης
Τέτοια έκταση το Λινοπότι ούτε η Αυστραλία. Νέο νοσοκομείο, κλειστό μπάσκετ, νεο κολυμβητήριο και σκοπευτήριο;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/06 - 12:48
Λινοπότης
Συγγνωμη εκει δεν ειπαν νοσοκομειο ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ