Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΕ 9 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ WAKO ΟΙ «ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ»

15/09/2022
244 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με 9 αθλητές, που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα παίδων – Εφήβων, θα συμμετέχει ο Σύλλογος της Κω «Μαχητές της Κω» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO, που θα πραγματοποιηθεί στο Josolo της Ιταλίας, από 1 Οκτωβρίου μέχρι 9 Οκτωβρίου. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν με την Εθνική στο πρωτάθλημα αυτό είναι: Απόλλων Λεμπέσης, Γιώργος Σαλτζής, Γρηγόρης Μπατσούλας, Γιάννης Καρδούλιας, Ελένη Νεροτζοπούλου, Δήμητρα Πανοπούλου, Ειρήνη Κοτάκη και Ιουλία Καραθωμά


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΤΥΧΟΣ


Ο αθλητής Μιχάλης Πανόπουλος είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός δεν θα του επιτρέψει να συμμετέχει με την ομάδα σε αυτούς τους αγώνες.


ΝΥΣΤΑΖΟΥ – ΧΑΡΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Στο Πανευρωπαϊκό της WAKO που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας με την Εθνική ομάδα θα συμμετέχουν οι αθλητές από την Κω Μάρθα Νυστάζου και Γιάννης Χαραπάς.  


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον γυμναστή Κόκκινο Πάνο, υπεύθυνο του Συλλόγου Άρσης Βαρών «Πηλέας» στην Αθήνα για την άψογη συνεργασία με τους αθλητές της Εθνικής για την εκγύμναση τους. Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ