Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή της Ηπιόνης

25/06/2022
120 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μέσα σ’ ένα όμορφο κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η καλοκαιρινή γιορτή της Ηπιόνης στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Η Ηπιόνη έκλεισε έτσι μια απόλυτη πετυχημένη χρονιά με τα αγωνιστικά του τμήματα να παίρνουν μέρος σε διεθνή τουρνουά, με ακαδημίας που βγάζουν αθλήτριες με συμμετοχή σε όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα με μετάλλια και διακρίσεις, προκρίσεις σε τελικούς με βαθμολογίες και με επίλεκτες αθλήτριες στην εθνική μας ομάδα.

Στα σημερινή γιορτή είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα τμήματα baby, junior, hopes, academy  και τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα Α’, Β’ και Γ’ επιπέδου και να δούμε την πορεία και την εξέλιξη των κοριτσιών όπως την προπόνησαν και τις προετοίμασαν οι προπονήτριες τους, Μάγκυ Μιχαηλίδου Σεγραίδου, Μαρία Τρακόσσα και Εύη Κόνσουλα.

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής παρέδωσαν τα τιμητικά βραβεία που είχε ετοιμάσει η Ηπιόνη σε δύο κορίτσια που ολοκλήρωσαν την αθλητική τους πορεία, Βαρβάρα Βασιλειάδου και Μελίνα Πέτρου και στην Ζέτα Μαστροκώστα για τις επιτυχίες της. 

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Γιώργος Σεγραίδος και ο Γιώργος Πίτσης.giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ